ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τα τέσσερα σημεία της επιστολής Τσακίρη

Από το απόγευμα έγινε γνωστή η επιστολή που έστειλε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στην ΠΑΕ Πανιώνιος, ενόψει της αυριανής (21/3) Γενικής Συνέλευσης. Ο πρώην ιδιοκτήτης των Νεοσμυρνιωτών και κάτοχος του 22% των μετοχών του συλλόγου, κατέθεσε προς συζήτηση τέσσερα θέματα.

Είναι, λοιπόν, τα εξής:

(α) Η δέσμευση της Γ.Σ. περί μη αλλαγής του Δ.Σ. της Εταιρείας προ της λήξης του Πρωταθλήματος 2010/11, δεδομένου ότι η οποιαδήποτε αλλαγή θα επέφερε μεγάλη αναστάτωση και αποπροσανατολισμό της ομάδας από τον κύριο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

(β) Η ανάληψη ρητής δέσμευσης των μετόχων της ΠΑΕ (ήτοι, κυρίως εμού και του Πανιωνίου Γ.Σ.) περί εκκίνησης των διαδικασιών ανεύρεσης νέου επενδυτή μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος 2010/11, υπενθυμίζοντας για ιστορικούς λόγους ότι η πρόσφατη δωρεά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ από εμένα προς τον Πανιώνιο Γ.Σ. (και όχι σε αγοραστές-φυσικά πρόσωπα που μου υπέβαλλαν πρόταση να τους πωλήσω τις μετοχές και δη αντί αντιτίμου και όχι δωρεάν) έγινε με αυτό το σκοπό.

(γ) Ο προσδιορισμός επακριβούς ημερομηνίας μέχρι τη λήξη της οποίας θα πρέπει να έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

(δ) Η ανάληψη ρητής ηθικής δέσμευσης του Πανιωνίου Γ.Σ. (στο πλαίσιο της Γ.Σ. της ΠΑΕ της 21/3/2011) περί σύγκλησης έκτακτης Γ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ., μια ημέρα μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας περί επιλογής του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Αν δεν έχει βρεθεί αγοραστής μέχρι την εν λόγω ημερομηνία, τότε θέμα της εν λόγω έκτακτης Γ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ. θα πρέπει να είναι η εκλογή νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ.

5 σχόλια:

  1. Το καλοκαιρι θα ειναι μεγαλο , πολυ μεγαλο .
    Απλα υπομονη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενική Συνέλευση, με...απόλυτη εχεμύθεια...

    Τυχαίο; Ασήμαντα θέματα; Υπάρχει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτονόητα πράγματα είπε ο Τσακίρης στην επιστολή του.
    Το ζήτημα είναι τι θα γίνει αν δε βρεθεί αξιόπιστος επενδυτής παρά τις προσπάθειες. Θα γίνουν εκπτώσεις ώστε να δοθεί η ομάδα αλλού; Σε πρόσωπα δηλ. αμφιλεγόμενα; Θα παραμείνει στον ερασιτέχνη; Όμως ο ρόλος του ερασιτέχνη, όπως επίσης και του Δήμου είναι άλλος!
    Στην περίπτωση αυτή νομίζω ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να ξαναγυρίσει στα χέρια του κ. Τσακίρη, ο οποίος με έμπιστους συνεργάτες και σώφρωνα οικονομική πολιτική είναι σε θέση να φτάσουν τον Πανιώνιο εκεί που αξίζει. Διότι μέχρι σήμερα στον Πανιώνιο έγιναν υπερβολές, που δεν έπρεπε να γίνουν και που σήμερα βέβαια είναι απαγορευτικές. Π.χ. η απόκτηση των Ρεκόμπα, Εστογιανόφ και κυρίως του πρώτου ήταν μια κουτουράδα με την οποία χάθηκαν πολλά χρήματα!
    Βέβαια τώρα το πρώτο που χρειάζεται να γίνει είναι να σωθεί η ομάδα και κατόπιν υπάρχει χρόνος για την εξεύρεση νέου επενδυτή. Και για να σωθεί πρέπει να συμβάλουν όλοι, έστω κι αν χρειαστεί να κάνουν πέτρα την καρδιά τους!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τσακ αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για το Πανιώνιο και ακόμα και τώρα που έχει φύγει πρέπει να έχει κάποιο λόγο στα της ομάδας,εκτός και αν πουληθεί ο σύλλογος.
    μακάρι να επέστρεφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή