ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Για νίκη στο Περιστέρι...

Για πρώτη φορά από τότε που έκατσε στο «τιμόνι» του Πανιωνίου, ο Τάκης Λεμονής θα έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους» στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Κυριακή, 6/3 στις 17:15), στο Περιστέρι.

Έτσι, ο 50χρονος προπονητής -που δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ριέρα- έχει… ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού υπάρχουν πολλοί παίκτες, για λίγες θέσεις.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (5/3) χωρίς απρόοπτα, με τον κ. Λεμονή να επιλέγει στην αποστολή, για τον πολύ δύσκολο αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, τους: Μάχο, Πρελ, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβα, Κοντοέ, Γκαλίτσιο, Κβιρκβέλια, Όμο, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Κουμουρτζί, Σάμαρη, Αναστασόπουλο, Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Σαλαλί και Σβέρκος.

Ακόμα και στην τελευταία προπόνηση, ο Έλληνας κόουτς δεν «άνοιξε τα χαρτιά του»… Ωστόσο, κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι σίγουροι

Δύσκολα θ' αλλάξει κάτι στο τέρμα (Μάχο) και στην άμυνα (Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας).

Στην επίθεση επανέρχεται ο Μήτρογλου και αν ο Λεμονής επιμείνει στο 4-3-3, τότε στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Όμο και Τσότσαλιτς.

Θέση διεκδικούν οι Γκαλίτσιος, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κβιρκβέλια, ενώ, λογικά, δίπλα στον Μήτρογλου θα παίξουν, δεξιά ο Γουνδουλάκης (αντί του Ριέρα) και αριστερά ο Μπάλαμπαν.

1 σχόλιο:

  1. Μακουλη μου, εγραψε το τριποντο !!!

    Μπραβο στα παιδια αλλα και στον Λεμονη που εστησε ορθολογικα την ομαδα (για μενα ισως η καλυτερη ενδεκαδα φετος) αλλα και με τις αλλαγες που γυρισε το παιχνιδι. σπανε, τρεχα τωρα !!! (εξω εργοτελη, μεσα παοκ, εξω αεκ, μεσα γαυρο, μεσα καβαλα). λιγο σκουρα τα βλεπω τα πραγματα !!!

    συγχαρητηρια και στον βαζελο και για αυτην αλλα και για την προηγουμενη αγωνιστικη. και μετα τους φταιει ο μαρινακης και τους εσφαξε η διαιτησια. σα δεν ντρεπομαστε, λεω εγω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή