ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πανιώνιος Κόσμος τεύχος 82

Το Σάββατο 12 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο (82) τεύχος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Διαβάστε: Αφιέρωμα - συνέντευξη της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ20 που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ρεπορτάζ για τον μεγάλο θρίαμβο της ομάδας πόλο. Συνέντευξη Τάκη Λεμονή. Διαβάστε τη σχέση του Πανιωνίου, με την Reggae και τον Ρασταφαρισμό. Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίττας του ερασιτέχνη Πανιωνίου. Φωτορεπορτάζ από την βράβευση του Χρήστου Εμβολιάδη από τη Λέσχη Φίλων. Κυανέρυθρος Πλανήτης. Οι Μαντινάδες του Λεφτέρη. Οι απόψεις των "Πανθήρων" & των Ιώνων 1890. Αρθρογραφία: Λ. Μ. Πατσουράκου, Βασ. Τσάβαλου, Μιχ. Λαδόπουλου, Μοδ. Σιώτου, Γ. Μπιτσικώκου, Μ. Διόγο και βέβαια τα ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΚΑΡΦΙΑ με μια ακόμη αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Πανιώνιος Κόσμος η εφημερίδα όλων των "κυανέρυθρων" φιλάθλων... Γιατί 120 χρόνια ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει!

3 σχόλια:

  1. Θα είναι παντού…ή μόνο στα γνωτά στέκια,που δεν μπορούν να την προμηθευθούν οι περισσότεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επαρχία θα έρθει ; μπορώ κάπως να προμηθευτώ το προηγούμενο φύλλο γιατί τα κρατάω για αρχειο και επειδή δεν ήρθε Σέρρες δεν το έχω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τεράστιο πρόβλημα η μη διανομή της εφημερίδας και εκτός των γνωστών σημείων. Τα Πανιώνια νέα και οι ιδέες είναι για να διαδίδονται και όχι μόνο για να μένουν εντός των στενών ορίων της Ν. Σμύρνης. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η εφημερίδα να φτάνει σ' όλα τα μέρη της Ελλάδας, παντού όπου υπάρχουν Πανιώνιοι!
    Εκτιμώ ότι κάποια λύση θα υπάρχει. Ας βρεθεί λοιπόν γρήγορα, ήδη έχει καθυστερήσει, ώστε η εφημερίδα να στέλνεται παντού όπως παλιά.

    Πάνος

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή