ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Γιάννη, Φανούρη… σας θέλω εδώ»!

Συνάντηση με τους Γιάννη Κοντοέ και Φανούρη Γουνδουλάκη είχε -σύμφωνα με πληροφορίες- χθες ( 9/3) ο Γεράσιμος Βεντούρης. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου τους εξέφρασε την -γνωστή από καιρό- επιθυμία του να τους κρατήσει στη Νέα Σμύρνη και μετά το καλοκαίρι, όπου τα συμβόλαιά τους λήγουν.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία και τη συμπεριφορά σας. Θέλω να μείνετε στην ομάδα. Θα ήταν καλύτερο να μιλήσουμε με λεπτομέρειες όταν επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Αυτό μην το εκλάβετε αρνητικά ή θεωρήσετε πως χρονοτριβούμε σκοπίμως», ήταν τα λόγια του κ. Βεντούρη.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Κοντοές όσο και ο Γουνδουλάκης εισέπραξαν θετικά την παραπάνω πρωτοβουλία και τόνισαν στον κ. Βεντούρη: «Συμφωνούμε πως προέχει να σωθεί η ομάδα και υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε. Άλλωστε, αποτελεί και δική μας προτεραιότητα».

Παράλληλα, τον προέτρεψαν να κάνει και μία επαφή με τους μάνατζερ που τους εκπροσωπούν, για να γίνουν κι αυτοί ενήμεροι της επιθυμίας του Πανιωνίου.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι η τωρινή διοίκηση είναι προσωρινή και ταυτόχρονα αναζητείται άνθρωπος, προκειμένου να πωληθεί ο σύλλογος το καλοκαίρι. Οπότε, μπορεί να έχουν αλλάξει πρόσωπα, μπορεί, όμως και όχι.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συζητήσεις. Θυμίζουμε ότι στο τέλος της σεζόν ελεύθεροι μένουν και οι Νταβόρ Κούκετς, Μάρκους Γιόνσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου