ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Μας ήρθαν απρόσμενα βάρη, αλλά θα παλέψουμε»

«Φέτος μας ήρθαν απρόσμενα βάρη. Η ΠΑΕ γύρισε στον Ερασιτέχνη, είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό. Εμείς παλεύουμε να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και από του χρόνου θα συνεχίσουμε την πορεία μας», ήταν τα λόγια του Γεράσιμου Βεντούρη, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, που έγινε στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, είπε: «Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά για το σύλλογο, καθώς κλείνει 120 χρόνια ζωής. Μπορεί να μην έχουμε τους τίτλους που έχουν άλλες ομάδες, αλλά έχουμε ιστορία που δεν την έχει κανένας. Φέτος, μας ήρθαν απρόσμενα βάρη. Η ΠΑΕ γύρισε στον Ερασιτέχνη, είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό. Εμείς παλεύουμε να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και από του χρόνου θα συνεχίσουμε την πορεία μας».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών»: η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας και γνωστή για τα Πανιώνια αισθήματά της, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, μάλιστα, κέρδισε το φλουρί -το πρώτο που κερδίζει, όπως είπε- η υπουργός Εργασίας και δημότης Νέας Σμύρνης, Λούκα Κατσέλη, αλλά και ο πρώην υπουργός, κ. Πρωτόπαπας.

Την ΠΑΕ Πανιώνιος εκπροσώπησε, εκτός, φυσικά, του κ. Βεντούρη, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δέδες.

Εξάλλου, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια στα… πηγαδάκια, για την απαράδεκτη και ακατανόητη, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι «κυανέρυθροι» οπαδοί, στάση του Ατρόμητου στο θέμα των εισιτηρίων.

2 σχόλια:

  1. μπράβο στη Ντόρα και μόνο. Δεν είδα ούτε το Σγουρό που τόσα έλεγε πριν τις εκλογές ούτε και κάποιους άλλους που πούλησαν τόσο πανιωνιλίκι που χόρτασαν και τα παιδιά μας !
    όποιος είναι πανιώνιος και βοηθάει το πανιώνιο αυτόν και ΜΟΝΟ στηρίζουμε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή