ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Εξαιρετικά αφιερωμένη...

H σημερινή διαιτησία του Παππά, στο ματς με την ΑΕΛ 1964, είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σ' όλους τους... Πανιώνιους που διαμαρτύρονται (;) γιατί λεει η ομάδα έχει γίνει "παράρτημα" του ΟΣΦΠ. Αν είμαστε "παράρτημα" και μας αντιμετωπίζουν έτσι οι διαιτητές τι θα γινόταν αν δεν είμασταν; Θα εκτελούσαν τους παίκτες μας; Θα μας απαγόρευαν να αγωνιζόμαστε; Οσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ παλεύουμε για την παραμονή (όπως αποδείξαμε στο Περιστέρι...), τόσο γρηγορότερα θα την πετύχουμε!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι η ομάδα του οπισθοχώρησε αναίτια στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου για τη διαιτησία του κ. Παππά, ενώ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του Νίκου Νταμπίζα.

«Παρόλο που στο ημίχρονο τους είπα (σ.σ. στους παίκτες μου) ότι, αν θέλουμε να πάρουμε το ματς, θα πρέπει να μην αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε, δυστυχώς, την κλασική αντίδραση ελληνικής ομάδας, της οποίας οι παίκτες επιλέγουν να κάτσουν πίσω και να κρατήσουν το σκορ… Με προβλημάτισε αυτό, αλλά όλη μας η προσπάθεια θα κριθεί, συνολικά, στο τέλος», είπε αρχικά ο κ. Λεμονής, ο οποίος, πάντως, δεν είναι άμοιρος ευθυνών…

Ναι μεν οι παίκτες του… περπατούσαν στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά κι εκείνος άφησε αβοήθητη την ομάδα, παρότι έβλεπε από το πρώτο δευτερόλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ότι αυτή πιεζόταν ασφυκτικά.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος προπονητής δήλωσε: «Δεν θα πω κάτι για τη διαιτησία, θα δούμε αργότερα τις φάσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω. Απλά, ας κρατάμε μία… πισινή όταν κάνουμε δηλώσεις για το ποιόν ευνοεί η διαιτησία και ποιον όχι. Να είμαστε ψύχραιμοι εμείς οι προπονητές και να αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει. Πάντως, υπάρχουν αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι σωστό να μην τιμωρούνται. Καταλαβαίνω και το άγχος και την αγωνία, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, για όνομα του Θεού», σημείωσε, «φωτογραφίζοντας» τον Νίκο Νταμπίζα.

Τέλος, ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε: «Σήμερα δε θα τελείωνε τίποτα, το έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα μας. Ήταν μία ευκαιρία, απλά, να… αναπνεύσουμε και τη σπαταλήσαμε, δυστυχώς. Η είσοδος του Λάτκα είχε σκοπό να περιορίσει την ποιότητα κάποιων παικτών του αντιπάλου στον αέρα, όμως, δεν αντιδράσαμε σωστά. Το πρώτιστο είναι η νοοτροπία, που υπάρχει σε πολλές ελληνικές ομάδες, βγήκαμε μπροστά μετά το 3-3, αλλά ήταν, πια, αργά».

5 σχόλια:

  1. Η συμπεριφορά της διαιτησίας που οδήγησε στη ληστεία του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο με κάνει να υποψιάζομαι ότι κάποιος χοντρός μπορεί να έπαιξε τον αγώνα άσος ημίχρονο, Χ τελικό. Εν πάσει περιπτώση κατά τη γνώμη μου την ευθύνη σήμερα την είχαν οι παίκτες για την χαλαρώτητά τους στο δεύτερο ημίχρονο και όχι ο Λεμονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την στιγμή που η διοίκοιση και ο πρόεδρος της ομάδας δεν έχουμε καταστήσει σαφείς τους όρους και το τίμημα της πώλησης του Μανιάτη,είναι απολύτως λογικό και υγιές μια σημαντική μερίδα των φιλάθλων μας,να μας θεωρεί παράρτημα του γαύρου.

    Οσο αφορά για το σημερινό σφαγείο,καλό είναι να θυμόμαστε την τραγική κατάληξη άλλων παραρτημάτων(ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ)

    Η ιστορία έχει δείξει οτι τα παραρτήματα εξυπηρετούν τις ανάγκες των αφεντικών τους,και αν δείξουν καλή διαγωγή παίρνουν και κανά ξεροκόματο(βλέπε μήτρογλου)
    Στα παπάρια του γαύρου αν πέσουμε,αυτοί την δουλεία τους την έκαναν και με το παραπάνω,πήραν τσάμπα τον ΜΑΝΙΑΤΗ,δώσανε παιχνίδια στο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ και τον ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ και το σημαντικότερο κόψαμε βαθμό απο τον βάζελο.
    Οσο πιο γρήγορα σωθούμε, και οσο πιο γρήγορα απεμπλακούμε απο το άρμα του γαύρου,τοσο το καλύτερο για την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νου μας και το νου σας ρεμαλια,στο 90% των ισοβαθμιων πεφτουμε.Θυμιζω γιατι εχουν περασει και 20 χρονια,ειχαμε φερει ενα 0-0 με τον πεσμενο Εθνικο 5 αγωνιστικες πριν το τελος και στο τελος τον ηπιαμε σε τετραπλη ισοβαθμια στους 27 βαθμους και ενω ο εβδομος Αρης ειχε 29.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑ-ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... μιά υπενθύμιση μόνο! Το χθεσινό παιχνίδι από πλευράς διακύμανσης του σκορ μου θυμίζει το διεθνές παιχνίδι με την Μπορντό. Μετά την αναπάντεχη ήττα και τον οδυνηρό αποκλεισμό, η ομάδα έκανε πολύ καιρό να συνέλθει. Τρομάζω στην ιδέα μη συμβούν τα ίδια και τώρα! Ο Πανιώνιος, πέρα από τα τραγικά διαιτητικά λάθη που διαμόρφωσαν σε βάρος του το αποτέλεσμα, φέρει τη βασική ευθύνη που δεν κέρδισε. Η εμφάνισή του στο 2ο ημίχρονο ήταν τραγική και νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να το έχουν συνειδητοποιήσει στον Πανιώνιο. Το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα και κυρίως η καταστροφική εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου θα πρέπει γρήγορα να ξεπεραστούν και να μην επηρεάσουν την ομάδα. Ο Πανιώνιος αν παίξει σωστά, έξυπνα και με πάθος, έχει τη δυνατότητα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν.
    Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα που έχει ο Πανιώνιος είναι ευνοϊκό σε σχέση με αυτό των άλλων ομάδων, οι οποίες αγωνίζονται ν' αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αυτό είναι σωστό αλλά είναι και εντελώς θεωρητικό! Οι δυσκολίες ενός αγώνα φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επιπλέον δε θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο Πανιώνιος έχει καλύτερα αποτελέσματα με τους αποκαλούμενους "μεγάλους" παρά με τους αντίστοιχους "μικρούς" αντιπάλους, με τους οποίους συναντά ανυπέρβλητες δυσκολίες και τελικά χάνει βαθμούς!
    Προσοχή λοιπόν, όχι απογοήτευση και κατήφεια. Αισιοδοξία και προσπάθεια μέχρι τέλους για την επίτευξη του στόχου. Σημαντική θα πρέπει να θεωρηθεί και η επάνοδος του Ριέρα, που μπορεί με την αγωνιστική του παρουσία να βοηθήσει καθοριστικά τον Ιστορικό.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή