ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

"Είμαι σίγουρος πως θα παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ"

Αισιόδοξος για την παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο www.scorernews.gr.
O Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στις δύο τελευταίες ισοπαλίες των «κυανέρθρων στο πρωτάθλημα με την Λάρισα και τον Ηρακλή, μίλησε για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του Πανιωνίου, ενώ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, αφού όπως είπε είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γκαλίτσιου στο
www.scorernews.gr:

-Και στο παιχνίδι με την Λάρισα και σε αυτό με τον Ηρακλή αν και είχατε το προβάδισμα δεν καταφέρατε να κερδίσετε, τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

«Και με την Λάρισα και με τον Ηρακλή, αλλά ειδικά με την Λάρισα, ενώ είχαμε προηγηθεί δύο φορές δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Δεν είχαμε την αυτοσυγκέντρωση που έπρεπε να έχουμε και το χειρότερο από όλα είναι ότι επαναπαυτήκαμε και περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Κάτι που τελικά μας κόστισε».

-Ο Πανιώνιος την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα…

«Και τα τρία παιχνίδι που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πάντως, και η Κέρκυρα θέλει βαθμούς για την σωτηρία της και η Τρίπολη στην τελευταία αγωνιστική θα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα. Μόνο ο Πανσερραϊκός δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο στόχο, αφού ουσιαστικά έχει πέσει. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε καθόλου και να είμαστε προσηλωμένου στον στόχο μας».

-Είσαι αισιόδοξος πως τελικά ο Πανιώνιος θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ;

«Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος, ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

-Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα παλέψουν ως την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή τους στην κατηγορία;

«Θα ήμουν άδικος αν έλεγα ποιες ομάδες θα παλέψουν ως το τέλος, γιατί το πρωτάθλημα είναι περίεργο και όλα θα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος για την παραμονή».

-Είσαι ευχαριστημένος στον Πανιώνιο;

«Είμαι ευχαριστημένος. Σημασία για μένα έχει ότι παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και αυτό είναι πολύ θετικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου