ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μπράβο παιδιά. Πρωταθλητές Ελλάδος οι νέοι του πόλο

Η ομάδα πόλο των Νέων του Συλλόγου μας κατέκτησε πανάξια το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της. Στην τελική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε μια αξιοζήλευτη εμφάνιση σε όλους τους αγώνες κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τα παιδιά του Φώντα Λεμπέση από την πρώτη κι όλας αγωνιστική έκαναν αισθητή την παρουσία τους με επιβλητικά σκορ (με ΟΥΚ Βόλου 17-7, με ΑΝΟ Γλυφάδας 13-8, με ΠΑΟΚ 10-4) πείθωντας για την ανωτερότητα της ομάδας μας. Στην Θεσσαλονίκη και μετά την λήξη της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στα «πηγαδάκια» του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου όλοι έλεγαν «ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και οι άλλοι .....». Εμενε να ολοκληρώσει η ομάδα μας την καταπληκτική εμφάνισή της στον ημιτελικό και τον τελικό με τον Ολυμπιακό (9-6) και την Βουλιαγμένη (9-3) αντίστοιχα.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη αγωνιστική τους ετοιμότητα και την σοβαρότητα που αντιμετώπισαν όλους τους αγώνες. Για τους ειδήμονες του αθλήματος πολλά από τα παιδιά της ομάδας μας θεωρούνται το μέλλον του ελληνικού πόλο.
Οι αθλητές μας και πρωταθλητές Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη ήταν οι Γαρταγάνης Κωνσταντίνος, Παπαηλιού Βασίλης (τερματοφύλακες), Καρακάσης Νίκος, Δρακόπουλος Μιχάλης, Λάππας Δημήτρης, Σιταρένιος Σπύρος, Κουκής Δημήτρης, Δεμάγκος Γιάννης, Μανδηλάρης Κυριάκος, Ζάβιακας Κωστής, Φουτρής Στέφανος, Γαβαλάς Γαβριήλ, Αλβέρτης Νίκος, Καρακάσης Χρήστος, Μπάριος-Φουρούλης Λούκα, Βαφειάδης Μανώλης και Χονδροκούκης Πέτρος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Φώντας Λεμπέσης.

- Ο Κωνσταντίνος Γαρταγάνης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης και παρέλεβε την διάκριση από τον Αντιπρόεδρο της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κο Αριστείδη Παπαδόπουλο.

- Ο πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ Γεράσιμος Βεντούρης μόλις έμαθε το αποτέλεσμα του τελικού ευρισκόμενος στο Καυτατζόγλειο με την ποδοσφαιρική ομάδα αμέσως έστειλε μήνυμα συγχαρητηρίων σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια στα παιδια και σε οσους τους βοηθησαν!!!παντα επιτυχειες σε ολα τα αθληματα ανεξαρτητου δημοσιοτητας γιατι ο Πανιωνιος πρεπει να συμμετεχει παντου στις πρωτες θεσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή