ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Θα μας πεθάνετε...

Ο Μήτρογλου έχει τη μπάλα στο κόρνερ, στη περιοχή του Ηρακλή. Το ρολόι δείχνει 93... Και όμως ο επιθετικός μας "πούλησε" τη μπάλα και ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε μας; Δυο συνεχόμενα ματς "πουλάμε" βαθμούς και αντί σήμερα να έχουμε άνετα και ωραία 36 βαθμούς, έχουμε 31 και το άγχος παραμένει. Για ένα ακόμη ματς εξαιρετικός ο Γιούρκεν Μάχο ο οποίος όμως συμπλήρωσε 7 κίτρινες και πρέπει να απουσιάσει από τα 2 εκ των 3 ματς που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε ένα ακόμη γκολ έφτασε τα 7, αλλά θα πρέπει να είναι πιο σοβαρός σ' όλη τη διάρκειαα του ματς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (23' Σάμαρης/89' Σβέρκος), Όμο, Μπάλαμπαν (74' Ριέρα), Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Δηλώσεις Τάκη Λεμονή: "Η νίκη θα μας έδινε ένα πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Η ισοπαλία σε ματς με τον Ηρακλή δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία. Στα τελευταία δύο παιχνίδια τεστάρουμε και τις αντοχές μας όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, η οποία πιστεύω ότι έχει δρόμο. Στο σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή η ομάδα, όμως δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς. Ειδικά στο πρώτο 30λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν είναι πάντως σύμπτωση όταν συνέβη αυτό δεύτερη διαδοχική εβδομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή καθώς είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας στο σημαιάκι του κόρνερ". Για τους βαθμούς της παραμονής είπε: "Είναι στο ίδιο επίπεδο όλες οι ομάδες και είναι καθαρά θέμα μέρας. Αυτό που θα μετρήσει είναι η καλή αγωνιστική στα επόμενα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου