ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ναι αυτός είναι ο Πανιώνιος!

Ναι αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε, που αγαπάμε, που μας κάνει περήφανους. Με ψυχωμένη εμφάνιση νικήσαμε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον περάσαμε στη βαθμολογία και για πρώτη φορά φέτος έχουμε τέσσερις ομάδες από... κάτω! Πολλά μπράβο στους παίκτες που έκαναν πάλι κατάθεση ψυχής και απέδειξαν ότι άδικα η ομάδα βρίσκεται τόσο χαμηλά. Μπράβο στον Τάκη Λεμονή που με πράξεις οδηγεί την ομάδα στη σωτηρία, μπράβο και στους Πανιώνιους, τους "Πάνθηρες", που δεν άφησαν την ομάδα μόνη στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς. Βρέθηκαν στις εξέδρες και τα παιδιά τους έδωσαν μεγάλη χαρά. Πάντα τέτοια!

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια (83' Σάμαρης), Γιόνσον (59' Κουμόρτζι), Όμο, Μπάλαμπαν (60' Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλιτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ


«Στο πρώτο μέρος δεν έμεινα ικανοποιημένος από την επιθετική διάθεση που είχαμε. Αμυντικά ήμασταν καλοί αλλά φαινόταν πως μέναμε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, γι' αυτό ήμουν εκνευρισμένος στα αποδυτήρια. Περάσαμε τον Μπάλαμπαν πίσω από τον Μήτρογλου και στη συνέχεια τον Σβέρκος, που ήταν πιο φρέσκος. Θα ήθελα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα όταν έγινε το 2-1. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρος και χρειάστηκε η καλή επέμβαση του Μάχο για να κρατήσουμε τη νίκη» είπε ο τεχνικός των Κυανέρυθρων. Ο Ελληνας προπονητής συνέχισε αναφερόμενος στην καλύτερη εικόνα του Πανιωνίου παιχνίδι με παιχνίδι. «Το τελευταίο διάστημα έχουμε βελτιωθεί, έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία και είμαστε πιο συμπαγείς. Κάνουμε λίγες φάσεις, αλλά καταφέρνουμε να γυρνάμε παιχνίδια. Αυτό ήταν το πρώτο που παίρνουμε τη νίκη. Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική. Μετράει και ο αντίπαλος, γιατί ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Μου προκαλεί έκπληξη η βαθμολογική του συγκομιδή. Ευχαριστούμε όλοι, παίκτες και τεχνική ηγεσία τον Γιώργο Σπανό για τη φιλοξενία».

6 σχόλια:

  1. Ναι αυτός είναι ο Πανιώνιος!
    αλλά αν κάποιος από
    www.pgss.gr
    www.panthers.gr
    http://pan-ola.blogspot.com/

    έβαζε και την είδηση ότι θα ανοίξει τελικά θύρα θα ερχόμασταν και στο γήπεδο.

    Επικοινωνιακό βατερλό
    Αγωνιστικός θρίαμβος.
    Μπράβο ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε φίλε σήμερα το μεσημέρι που το έμαθα, γύρω στις 3, το μετέδωσα αμέσως από τον σπορτ φμ...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. odws ama o geloios o spanos mas eixe dwsei to ok apo xtes tha eimastan oi diplasioi sto gipedo.de beirazei.
    bravo sta paidia.
    alli mia niki ston teliko methavrio me ta tyria kai giname

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως λεει και ο μεγαλος Ευτυχης

    ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ Η ΘΑΝΑΤΟς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσους είναι μικροί και δεν τα έζησαν, ας τους εξηγήσει κάποιος τι ειναι το "Πανιωνάρα δεν ξεχνώ Λάρισα - Αθηναϊκό".
    Ήρθε ή ώρα να πληρώσουν.
    Αναπαράγω με παράφραση και ένα ωραίο που διάβασα αλλόυ από κάποιον φίλο προς ένα Λαρισαίο. "Σου έκλεισα το σπίτι κυριολεκτικά στον πρώτο γύρο. θα σε ρίξω Β' Εθνική την Κυριακή και μετα θα με γωνάζεις και "μπαμπα""!!! Πάμε μωρή Πανιωνάρα! Μπράβο στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν τα παιδιά το έλεγαν ότι θα πάνε θα τους είχε σταματήσει η μπατσοκρατία και δεν θα άνοιγε θύρα. Έτσι που πήγαν τους ανάγκασαν ουσιαστικά να ανοίξουν θύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή