ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

6 Απριλίου οι εκλογές στον Πανιώνιο ΓΣΣ (Ερασιτέχνη)

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο γήπεδο, η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ γνωστοποίησε τη διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών του ιστορικού συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Απριλίου στην αίθουσα κλειστού στίβου (κάτω από τις Θύρες 2-3) στις 6 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 7 και μισή της ίδιας ημέρας.

Οι φετινές εκλογές αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με δεδομένο το γεγονός ότι η όποια διοίκηση προκύψει από τις εκλογές αυτές, κατέχει και την ΠΑΕ η ιδιοκτησία της οποίας –ως γνωστό- έχει μεταβιβαστεί από τον Κων/νο Τσακίρη στον Πανιώνιο ΓΣΣ (Ερασιτέχνη). Αυτή η παράμετρος έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στις εκλογές και παράλληλα έχει δώσει τροφή σε διάφορα σενάρια που αφορούν την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Πανιώνιος. Το κατά πόσο αυτά τα σενάρια ισχύουν θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, όταν θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Πηγή: Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΑ

1 σχόλιο:

  1. το νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί εκείνη την ημέρα, Δεσμεύεται από την απόφαση του Δ.Σ της Π.Α.Ε για μη αλλαγή διοίκησης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για εξευρεση επενδυτή μέσα σε συγεκριμένο χρονοδιάγραμμα και για έγκρισή του από έκτακτη Γ.Σ του ερασιτέχνη, ή παρακάμπτονται όλα αυτά προκειμένου να αλλάξει χέρια η Π.Α.Ε με τον ευκολότερο και πιο οικονομικό τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή