ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη;

Του Πάνου Κατσούλα

Αν τελικά υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από τους Κύπριους, οι οποίοι επανέρχονται με 2πλή πρόταση τόσο για την ΠΑΕ όσο και για το polo, δεν έχουν στον Πανιώνιο παρά να τα ξανακάνουν μπάχαλο στη ΓΣ! Στον Πανιώνιο υπάρχει δυστυχώς η τάση να χύνουν την καρδάρα με το γάλα συνεχώς & με το παραμικρό! Να δούμε όμως τότε ποιος θα πληρώνει!

Λοιπόν η κατάσταση χρήζει σοβαρότητας απ' όλες τις πλευρές. Διότι στην πρώτη διαδικασία έγιναν λάθη χειρισμών κυρίως από τη διοίκηση η οποία αφενός δεν είχε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις διασφάλισης του ενδιαφέροντος των Κυπρίων και αφετέρου δεν είχε ενημερώσει επαρκώς τον κόσμο του Ιστορικού. Αν διασφαλίζεται στην πράξη & με απόλυτο τρόπο το ενδιαφέρον της Couvra τότε όλοι στον Πανιώνιο (διοίκηση και φίλαθλοι) θα πρέπει, απ’ εδώ & πέρα να είναι πολύ προσεκτικοί τόσο στους χειρισμούς όσο στις αντιδράσεις τους!!! Άλλωστε νομίζουμε ότι ο κ. Βεντούρης γνωρίζει πολύ καλά από κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών.

Ταυτοχρόνως στον Πανιώνιο θα πρέπει να ενημερώσουν επίσημα σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα του ενδιαφέροντος από την πλευρά των Αράβων για τους οποίους ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις με τους Κύπριους. Όποια πρόταση είναι καλύτερη, στέρεη και αξιόπιστη συνολικά για τον Πανιώνιο, αυτή πρέπει να γίνει αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου