ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δήλωση του Γεράσιμου Βεντούρη...

Διάβασα σε μερίδα του τύπου σχόλια γύρω από μία επιταγή ύψους 1,2 εκατομμυρίων και θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Πανιωνίου τί συμβαίνει.

΄Οντως μου εδόθη την Δευτέρα αντίγραφο τραπεζικής επιταγής αξιόπιστου τράπεζικού ιδρύματος ύψους 1,2 εκατομμυρίων Δολλαρίων την οποία οι άνθρωποι της Couvra είχαν σκοπό να καταθέσουν προς συμψηφιστική είσπραξη, πράγμα το οποίο σήμερα πλέον μου εγνώρισαν ότι έχουν ήδη κάνει για τους πιο κάτω λόγους:

α) Για να καλυφθεί από το αντίστοιχο ποσό σε Ευρώ της εν λόγω επιταγής προς τον Ερασιτέχνη η πρώτη δόση της ήδη προφορικά και ίσως εντός της αυριανής ημέρας και τυπικά συμφωνηθείσης χορηγίας προς το τμήμα Πόλο του Συλλόγου.

β) Το υπολοιπο ποσο που θα προκύψει θα χρησιμοποιηθει προς κατάθεση για την συνολική καλυψη της αυξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Πρός τούτο ( β) μας προτείνεται:

-υπογραφη ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του ερασιτεχνη και της couvra για την μεταβιβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών οπου θα ρυθμίζονται ολες οι κρισιμες λεπτομερειες και

-η εγκριση των παραπανω απο τη γενική συνέλευση του συλλογου.

Δεν είχα πρόθεση να αναφερθώ δημόσια στο εν λόγω θέμα πριν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και υποβληθεί η νέα πρόταση. Η χθεσινή διαρροή όμως με αναγκάζει να διευκρινήσω το θέμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

1 σχόλιο:

  1. Αν τελικά υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από τους Κύπριους, δεν έχουμε παρά να τα ξανακάνουμε μπάχαλο στη ΓΣ! Στον Πανιώνιο υπάρχει η τάση να χύνουμε την καρδάρα με το γάλα συνεχώς & με το παραμικρό! Και να δούμε τότε ποιος θα πληρώνει!
    Λοιπόν η κατάσταση χρήζει σοβαρότητας απ' όλες τις πλευρές. Αν διασφαλίζεται, που άνετα μπορεί να γίνει, το ενδιαφέρον της Couvra τότε όλοι στον Πανιώνιο (διοίκηση και φίλαθλοι) θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή