ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

«Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στον Πανιώνιο»

Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Πανιώνιο είναι αρκετά, ωστόσο σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή υπάρχει η κρυφή ελπίδα πως θα ξεπεραστούν.

Επίσης, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» χαρακτήρισε «θολή την ατμόσφαιρα» της κλήρωσης, καθώς δεν έχουν οριστεί ακόμα δύο ομάδες, λόγω του σκανδάλου «koriopolis».

«Οι πάντες θα πρέπει να έχουν καλή αντίδραση, ώστε να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι θολή ακόμα η ατμόσφαιρα. Στην κλήρωση υπήρχε η ομάδα Α και η Β. θα πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα. Όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια τα έχουμε μπροστά μας», είπε αρχικά για την κλήρωση ο Τάκης Λεμονής.

Τα προβλήματα του Πανιωνίου είναι αρκετά, ωστόσο υπάρχει ελπίδα πως θα ξεπεραστούν: «Θα είναι ψέματα να πω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Υπάρχουν και μάλιστα σοβαρά. Θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα που δεν έχουν γίνει ακόμα. Όμως, υπάρχει η κρυφή ελπίδα για καλύτερες μέρες. Πάντως, τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα. Θα δείξουν οι επόμενες μέρες για το τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου