ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τελευταίες εξελίξεις που δίνουν κάποιο τόνο αισιοδοξίας!

Του Πάνου Κατσούλα

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, έστω και καθυστερημένα άρχισε να φέρνει στην ομάδα αξιόλογες μονάδες. Η ένταξη στον Πανιώνιο του Μιλοβάνοβιτς δημιουργεί στις τάξεις των φίλων του σχετική αισιοδοξία αφού πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Τέτοιο ποδοσφαιριστή στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, που να παίζει σοβαρά και να μην κοροϊδεύει, ο Πανιώνιος είχε χρόνια να εντάξει στο δυναμικό του! Πρόκειται για ευσυνείδητο & ποιοτικό ποδοσφαιριστή που δημιουργεί παιχνίδι, έχει ανασταλτικές ικανότητες και εκτελεί πολύ ωραία φάουλ. Για τη μεταγραφή του ασχολήθηκαν πολλά site της Γαλλίας καθώς επίσης και αυτό της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΦΙΦΑ), που ανήγγειλαν το γεγονός της μεταγραφής του στον Πανιώνιο! Τη δεδομένη αξία του ευχόμαστε ν’ αποδείξει & στον Ιστορικό.

Επίσης μαθαίνουμε ότι αίσιο τέλος πρόκειται να έχει και η μεταγραφή Έλεγκαρντ, που και αυτός δεν είναι κάποιος τυχαίος τερματοφύλακας.

Παρά ταύτα ο Πανιώνιος χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση σε θέσεις κλειδιά όπως στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού περιοχής τουλάχιστον! Μακάρι να βρεθεί λύση με τον Ντάρμπισιρ ή κάποιον ισάξιο, όμως & πάλι μόνον αυτός δε φτάνει! Δε γνωρίζουμε τι γίνεται με την περίπτωση του Κόλινς Τζον. Άραγε είναι σε θέση να βοηθήσει η δεν αποτελεί πλέον αξιόλογη περίπτωση;

Τέλος επιβάλλεται να βρεθεί κάποια αξιόπιστη λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ, είτε μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, είτε με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου κ.λ.π. Μια ομάδα για να έχει αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα χρειάζεται να συγκεντρώνει κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Κυριότερα των οποίων είναι: να έχει κάποια οικονομική ευχέρεια, να έχει επαγγελματική οργάνωση και χρηστή διαχείριση, να είναι συνεπής με τις συμφωνίες που υπογράφει και να δίδει βάρος στις υποδομές της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου