ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στον Πανιώνιο δε θα ηρεμήσουνε ποτέ!

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή. Τα προβλήματα είναι πολλά και δυσεπίλυτα, όμως ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ έχει επιβιώσει και σε πιο δύσκολες συνθήκες. Το ίδιο θα πράξει και τώρα, διότι έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν & δεν πρόκειται ποτέ να τον εγκαταλείψουν!

Όμως ότι οι άμεσοι συνεργάτες στη διοίκηση & στο τεχνικό τμήμα θα συνεννοούνταν με μηνύσεις δε το περιμέναμε! Τουλάχιστον αυτό διαβάσαμε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/104327-Mhnysh-Lemonh-se-Tsolakakh. Ανεξάρτητα με το αν αληθεύει η όχι το δημοσίευμα, τέτοιες καταστάσεις δεν περιποιούν τιμή για τον Πανιώνιο! Αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει σύμπνοια και ότι κυριαρχούν οι αντιπαλότητες και οι έριδες. Έτσι όμως το κλίμα ενδέχεται να χαλάσει πολύ, με αρνητικές επιπτώσεις και στον αγωνιστικό τομέα! Στην ουσία του θέματος είναι αυτονόητο ότι οι πάντες που εργάζονται στον Πανιώνιο πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους. Όμως ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Απ’ εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός είτε να τ’ αποδεχτεί και να δείξει κατανόηση και να περιμένει είτε όχι, οπότε μπορεί να σηκωθεί και να φύγει. Βέβαια οι διοικούντες τον Πανιώνιο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκείνοι που δείχνουν κατανόηση και περιμένουν θα το κάνουν μέχρι ορισμένου σημείου και όχι εσαεί! Όπως και νάχει πάντως δεν είναι δυνατόν να λύνονται κατ’ αυτό τον τρόπο οι διαφορές και οι διαφωνίες μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου. Διότι απλούστατα δυσφημούν το σύλλογο! Πώς λοιπόν θάρθει αξιόλογος ποδοσφαιριστής στον Πανιώνιο, όταν γνωρίζει ότι σ’ αυτόν το σύλλογο ερίζουν μεταξύ τους και δεν υπάρχει καλό κλίμα; Όταν δηλώνει δημοσίως ο κ. Λεμονής ότι:
«Εγώ αποφασίζω για τις μεταγραφές. Χάσαμε δύο παίκτες από λάθος χειρισμούς και αν τους είχαμε αποκτήσει, θα ήμασταν πολύ καλύτερα. Οι παίκτες που συζητούν με μια ομάδα κοιτάνε και τις συνθήκες. Το κλίμα που υπάρχει, δεν είναι και το καλύτερο». Δείτε σχετικά στο σύνδεσμο:

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/104205-Lemonhs-Ta-problhmata-mas-pane-pisw. Πιστεύω ότι πριν από τις δημόσιες δηλώσεις και καταγγελίες πρέπει να εξαντλούνται όλα τα περιθώρια με ενδοοικογενειακές συζητήσεις, συνεννοήσεις και γιατί όχι και προειδοποιήσεις. Ότι το κακό κλίμα και η ασυνέπεια στην καταβολή των δεδουλευμένων παίζουν καθοριστικό ρόλο είναι γνωστό, όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι σκόπιμο να διαλαλείται συνεχώς & με την πρώτη ευκαιρία από τους ίδιους τους Πανιώνιους η απ’ όσους εργάζονται σ’ αυτόν!

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αποδεικνύεται απ’ όλα τα φιλικά ότι ο Πανιώνιος έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα. Δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα σημειώσουν τέρμα. Το επιθετικό πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Όπως επίσης και αυτά του αριστερού αμυντικού & του κεντρικού αμυντικού, που πρέπει να τρέξουν συγχρόνως με του επιθετικού. Διότι χωρίς αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στις παραπάνω θέσεις η ομάδα θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα στις περιπτώσεις τραυματισμών η τιμωριών.

Τέλος, προκειμένου να λυθούν τα περισσότερα από τα προβλήματα & να σταματήσει επιτέλους η γκρίνια & οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις, ευχόμαστε να υπάρξει άμεσα μακρόπνοη λύση στο ιδιοκτησιακό.

Πάνος Κατσούλας Εκπ/κός

1 σχόλιο:

  1. 'Ως ένας εκ των 25 που βρεθήκαμε χθες στα γραφεία τις ΠΑΕ και στη Γενική Συνέλευση (ποια?), το μόνο που είναι προφανές είναι ότι ο επαγγελματίας και ουχί αναμάρτητος κ.Λεμονής έχει μπλέξει με μια ερασιτεχνική και βαθιά παρορμητικά άφραγκη διοίκηση. Καλές προθέσεις υπάρχουν από όλπους αλλα χρειάζονται χρήματα,συντονισμός και εθελοντισμος. Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στο τμήμα μάρκετινγκ και δεν έχει καταβλιθεί ούτε μια προσπάθεια για εξεύρεση χορηγού γιατί πολύ απλάδεν υπάρχουν χρήματα σε ένα τόσο καίριο πόστο για μια ΠΑΕ να προσληφθεί ένας υπάλληλος! Τώρα πως μπορεί η ΠΑΕ να έχει ένα κάρο φροντιστές και 4(!!!) φυσικοθεραπευτές εκ των οποίων καποιοί ανεπαρκείς και να έχουν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο εναντίον του Πανιωνίου (όντας Παοκτσήδες!!) αυτο ας το σκεφτούν καλά στη διοίκηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή