ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

9ος ο Πανιώνιος στο 39ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Με την ένατη θέση στις αποσκευές επέστρεψε η ομάδας μας από την Ερέτρια Εύβοιας όπου διεξήχθει το φετινό 39ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Συμμετείχαν 34 Σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα, με τον Πανιώνιο να συγκεντρώνει 9β.
(πέρσι συγκεντρώσαμε 8β. καταλαμβάνοντας την 6η θέση ανάμεσα σε 22 ομάδες) ισοβαθμώντας στην ουσία και φέτος στην 6η θέση με άλλους τρείς Συλλογους που επίσης συγκέντρωσαν 9β.

Η φετινή πορεία με την παρουσία μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 10 καλύτερες ομάδες σε Πανελλήνιο επίπεδο, μετά βέβαια και την περσινή 6η θέση, έχει καθιερώσει τον Πανιώνιο στους κορυφαίους Σκακιστικούς Συλλόγους της Ελλάδος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον τελευταίο γύρο της φετινής διοργάνωσης αντιμετωπίσαμε την βέβαιη Πρωταθλήτρια (πλήρως επαγγελματική) ομάδα του Περιστερίου διεκδικώντας τουλάχιστον τυπικά μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν και ασφαλώς σε όσους συνδράμουν με κάθε μέσο και τρόπο στην προσπάθεια μας με την ευχή να αυξηθούν οι ¨φίλοι¨ του τμήματος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσουμε ακόμα υψηλότερες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου