ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Θετικά στοιχεία...

Η εικόνα του Πανιωνίου στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάνινα σε γενικές γραμμές με ικανοποίησε, με δεδομένο ότι είναι μόλις το τρίτο φιλικό της ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ότι η πιο "κτυπητή" έλλειψη της είναι αυτή του σέντερ φορ. Ο Κόλινς Τζον έδειξε ότι είναι πρώην ποδοσφαιριστής.

Στο Β' ημίχρονο είδαμε και πάλι, μετά από ένα χρόνο απουσίας (ελεω Κιντή) τον Φαμπιάν Εστογιανόφ και αμέσως η ομάδα... γλύκανε. Είδαμε λίγη φαντασία στο παιχνίδι μας. Η άποψη μου για την περίπτωση του "λόλο" είναι απλή. Με οποιοδήποτε κόστος πρέεπι να μείνει στην ομάδα. Στην ακραία περίπτωση ας μην κάνουμε καμία άλλη μεταγραφή. Ας παίξουν σέντερ φορ οι μικροί. Ομως ο Εστογιανόφ πρέπει να μείνει στον Ιστορικό. Είναι ο παίκτης που αλλάζει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Εξάλου και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς έστειλε σαφέστατο μήνυμα: «Εγώ είμαι εδώ. Περνάω φανταστικά στον Πανιώνιο, μ’ αρέσει ο κόσμος, μ’ αρέσει το γήπεδο και είμαι χαρούμενος εδώ. Όμως, το θέμα είναι οικονομικό κι αφορά καθαρά την ομάδα».

Καλή ήταν και η εμφάνιση του Σίτο Ριέρα αν και ήταν εμφανές ότι του λείπουν προπονήσεις. Για τον Ισπανό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πληρωμένος (έτσι λεει η ΠΑΕ) αλλά θα πρέπει να αλλάξει την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά. Θα πρέπει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής...

Στα υπόλοιπα όπως φάνηκε και χθες η τετράδα στην άμυνα, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κρικβέλια θα είναι αναντικατάστατη και γι' αυτό θα πρέπει αν ευχόμαστε υγεία, αλλά με τέσσερις παίκτες δεν βγαίνει η χρονιά. Εξαιρετική απόδοση από τον Ανδρέα Σάμαρη που σίγουρα θα έβαλε "προβλήματα" στον Λεμονή καθώς διεκδικεί με πολλές αξιώσεις θέση στη βασική 11άδα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σιδεράκη, που απέκρουσε και πέναλτι, ενώ και ο Παναγόπουλος (που είχε ελάχιστη πίεση...) όποτε χρειάστηκε ανταποκρίθηκε σωστά. Ορεξάτος ο Κουμορτζί μπορεί να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Σταθερές αξίες οι Γουνδουλάκης, Ομο. Οι πιτσιρικάδες Αναστασόπουλος, Μπούζας, Κούρντι, Κολοβός αγωνίστηκαν λίγο αλλά έδειξαν διάθεση. Εξάλλου όλοι μας σ' αυτούς έχουμε επενδύσει για το μέλλον του Ιστορικού. Πολύ λίγα πράγματα ο Οκόγιε ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Για τον Κόλλινς Τζον τα είπαμε...

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα με την προσθήκη του Μιλοβάνοβιτς, του Ελεγκαρντ και την απόκτηση επιθετικού (Νταρμπισάιρ, Νέμεθ....) θα αποκτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο...


Μετά τον αγώνα ο Φανούρης Γουνδουλάκης δήλωσε: «Χρειάζεται δουλειά ακόμη η ομάδα. Είναι ακόμη νωρίς. Προσπαθούμε οι παίκτες και το τεχνικό τιμ για το καλύτερο. Η ομάδα δεν είναι πλήρης ακόμη. Θα γίνουν και κάποιες άλλες μεταγραφές», είπε αρχικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς και Κέβιν Στουρ Έλεγκααρντ: «Θα βοηθήσουν και αυτοί σίγουρα. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Δουλεύουμε σκληρά και θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια».

Το ερχόμενο Σάββατο 13/8 ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τον Αστέρα Τρίπολης.

Υ.Γ. Για τις κόκκινες εμφανίσεις με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα τι να πω; Είναι ντροπή για τον Πανιώνιο στις 6 Αυγούστου να μην έχεις τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ εμφανίσεις του, τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΛΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου