ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ

Μια είδηση που μπορεί να αλλάξει την κάκιστη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Πανιώνιος και παράλληλα θα δώσει λύσεις στα μεταγραφικά θέματα που έχουν "βαλτώσει" έγινε γνωστή από χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ.

Σε αυτή είναι πιθανό να συμμετέχει η επενδυτική εταιρεία (Courva) που ενδιαφέρθηκε να αγοράσει την ομάδα ενεργά και μάλιστα με το ποσό των 600.000 ευρώ. Η είσοδος των χρημάτων αυτών στα ταμεία της ΠΑΕ θα αποτελέσουν μεγάλη ανάσα για τα οικονομικά. Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών θα πάνε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ είναι και μια πρόκληση - πρόσκληση προς τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και τον Ηλία Λιανό, έστω και την ύστατη στιγμή να κάνουν κίνηση και να απαλλάξουν τον Πανιώνιο από άτομα που μόνο κακό κάνουν στον σύλλογο πυο αγαπάμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά οι κύριοι Τσακίρης και Λιανός δεν θα αδιαφορήσουν. Οψόμεθα!

Υ.Γ. Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι οι Πανιώνιοι. Εστω αγοράζοντας και μια μετοχή. Πρέπει να στείλουμε σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις πλευρές ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διασύρει τον Ιστορικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου