ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

H J & P Aβαξ διαψεύδει...


Με επιστολή που έστειλε την ΠΑΕ Πανιώνιος, προς τον Γεράσιμο Βεντούρη, η εταιρία J&P Αβαξ κάνει γνωστό ότι δεν ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ Πανιώνιος. Μάλιστα αναφέρει: "Η εταιρία και οι βασικοί της μέτοχοι δεν έχουν αναμειχθεί, ούτε θα αναμειχθούν σε επενδυτικά σχέδια στον Πανιώνιο"

Με κλικ στην εικόνα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή...

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

"Ποτέ μα ποτέ κανένα μέλος της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη δεν ανέφερε πως η J&P ΑΒΑΞ έχει συμμετοχή στην υπόθεση μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος. Προκαλεί δε εκπληκτική εντύπωση πως ενώ εδώ και ένα μήνα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα αυτά, σήμερα, παραμονή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, η J&P ΑΒΑΞ αποφάσισε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, περιμένοντας πότε θα έρθει η ανακοίνωση. Τα υπόλοιπα αύριο στην Γενική Συνέλευση".

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Διόγο, οφείλω να σας συγχαρώ για την άμεση δημοσιοποίηση της επιστολής διάψευσης από πλευράς J&P.
    Ακόμη κι αν η στάση σας παραμένει αμετακίνητη σχετικά με την πρόταση των "επενδυτών" (και γνωρίζετε τις δικές μου αντίθετες απόψεις), η κίνησή σας αποδεικνύει για άλλη μια φορά την Πανιώνια διαφορετικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή