ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η αποστολή για Αυστρία

Χωρίς -όπως αναμενόταν- τους Μπάλαμπαν, Κούκετς, Σαλαλί και Ριέρα, που δεν υπολογίζονται, θα αναχωρήσει η αποστολή του Πανιωνίου για το Σχρουντζ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως, για τον Ισπανό επιθετικό, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα, αφού δείχνει διάθεση να ενσωματωθεί (άμεσα) στην προετοιμασία, αν ξεπεραστεί, όμως, το «εμπόδιο» του Τάκη Λεμονή

Ο Ριέρα θα περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και… βλέπουμε.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο 51χρονος κόουτς ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή, «κόβοντας» απ’ αυτήν τους τέσσερις προαναφερθέντες, αλλά συμπεριλαμβάνοντας, όπως είχε προαναγγέλλει, πολλούς πιτσιρικάδες.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανιωνίου: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Στρακόσια, Γιόνσον, Πετκάκης, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Όμο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Οκόγιε, Σταματής, Κούρος, Βλάχος, Ντούνης, Σμυρλής, Γκέζος, Σκούρτης, Κλης.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (13/7), με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στο «Απήλιον».

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό αύριο και το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για το Μόναχο. Στην πόλη της Βαυαρίας θα τους περιμένει το πούλμαν της ομάδας (το οποίο έχει αναχωρήσει από την Τρίτη), προκειμένου να τους μεταφέρει στο Σχρουντζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου