ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μετά τον Κοντοέ ο Μουρίκης;

Στο sport24.gr υπάρχει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο o Κωνσταντίνος Μουρίκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Οπως αναφέρει το ρεπροτάζ
μόνο η καθυστέρηση στις εκλογές του ερασιτέχνη Πανιωνίου δείχνει να κρατάει μακριά τον Κωνσταντίνο Μουρίκη από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής φουνταριστός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση συνεργασίας που του έγινε από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και λογικά θα κλείσει η υπόθεση σε λίγες ημέρες.
Όσο για τον συμπαίκτη του Μουρίκη στον Πανιώνιο και διακαή πόθο, επίσης του Ολυμπιακού, τον Ανδρέα Μιράλη έχει πρόταση και από τη Χίο, την πρωταθλήτρια στις μεταγραφές.

Α ρε Πανιώνιε μέχρι πότε θα σε πληγώνουν τα "παιδιά" σου; Μέχρι πότε θα τους κάνεις μεγάλους αθλητές και αυτοί στη πρώτη ευκαιρία θα φεύγουν για τους... δήθεν μεγάλους συλλόγους;

4 σχόλια:

  1. Αν ισχύει το νέο δόγμα περί μηδενικού προυπολογισμού στο πόλο, δεν έχουν κάθε λόγο να θέλουν να φύγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Br αυτό το νόημα έχει το σχόλιο. Μέχρι πότε αθλητές του Ιστορικού θα επιλεγουν τα χρήματα από τη φανέλα; Και μιλαμε για ερασιτεχνικά τμήματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άραγε ποιές είναι αυτές οι εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, που κρατάνε μακριά τον Μουρίκη από τον Ολυμπιακό?

    Είναι επίσης παράξενο, ο Μουρίκης να θέλει να φύγει από τον Πανιώνιο (όπου προφανώς είναι απλήρωτος), για να πάει στον Ολυμπιακό που θα παραμείνει επίσης απλήρωτος!!! Οι παίκτες του Ολυμπιακού φεύγουν σαν τα ποντίκια, μπας κι αρχίσουν να πληρώνονται εκεί που πάνε, αλλά ο Μουρίκης τρέχει σε αυτούς?

    Θεωρώ το δημοσίευμα του sport24 πολύ παράξενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή