ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι δηλώσεις δεν απαγορεύονται όμως η ουσία είναι αναγκαία!

Οι απλοί φίλοι του Πανιωνίου, στους οποίους ανήκει και ο γράφων, είναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ανήσυχοι με τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Ενώ θ’ αναμενόταν, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο τα προβλήματα η τουλάχιστον τα βασικότερα απ’ αυτά να λύνονταν για τον Ιστορικό με τη συμβολή όλων, διαπιστώνουμε να προστίθενται κι άλλα και η κρίση να βαθαίνει!

Παρατηρούμε να γίνονται δηλώσεις πρώην και νυν παραγόντων, που μάλλον οξύνουν και δεν εκτονώνουν την κατάσταση. Βέβαια δε μπορεί και δεν πρέπει να φιμωθεί κανένας, πολύ περισσότερο όταν με τον έναν η τον άλλο τρόπο όλοι έχουν παίξει ένα ρόλο στην ΠΑΕ. Όμως είναι σκόπιμο να περιοριστούν οι δηλώσεις εκατέρωθεν, ιδίως όταν αυτές δεν στοχεύουν στην ουσία αλλά αντιθέτως ρίχνουν λάδι στη φωτιά! Επιπλέον δημιουργούν σύγχυση στις τάξεις των φιλάθλων του Πανιωνίου. Διότι ποιόν να πρωτοπιστέψει κανείς; Τον κ. Βεντούρη, τον κ. Τσολακάκη, τον κ. Τσακίρη, τον κ. Λιανό κοκ; Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και αυτό είναι θεμιτό αρκεί αυτές να μην υποκρύπτουν σκοπιμότητα.

Η ΓΣ πήρε μια απόφαση ως προς την πρόταση των Κυπρίων. Ανεξάρτητα αν κάποιοι συμφωνούν η διαφωνούν με την απόφαση και τους χειρισμούς, το κυρίαρχο είναι ο Πανιώνιος να συνεχίσει να λειτουργεί και να μην ανασταλεί καμιά δραστηριότητά του. Σήμερα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και έχει πολλά προβλήματα να λύσει και άλλα τόσα θέματα να τρέξει. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια, λόγω έλλειψης χρόνου και όχι μόνο, ν’ αλλάξει ο σχεδιασμός που είχε προγραμματιστεί μεταξύ διοίκησης και προπονητή και πολύ περισσότερο ν’ ακυρωθεί! Διότι αν περιμένουμε να εκλεγεί νέο ΔΣ, να συγκροτηθεί σε σώμα, να ξεκινήσει νέος γύρος συζητήσεων με σκοπό να παρθούν αποφάσεις και στη συνέχεια αυτές να υλοποιηθούν, φέξε μου και γλίστρησα όπως λέει και η λαϊκή παροιμία! Άλλωστε προγραμματισμός έχει γίνει, γιατί λοιπόν αυτός να μην υλοποιηθεί; Τουλάχιστον ας τρέξει μέχρι το χειμώνα και βλέπουμε. Ανεξαρτήτως διαφωνιών και χωρίς καμιά διάθεση υποστήριξης της μιάς ή της άλλης πλευράς, εκτιμώ ότι το δίδυμο Βεντούρης – Λεμονής, συνεπικουρούμενο ενδεχομένως και από άλλους θα πρέπει να συνεχίσει. Διότι και σοβαροί είναι (λάθη μπορεί να έκαναν, όμως ποιός εργαζόμενος δεν υποπίπτει σε λάθη;) & διότι στους χειρισμούς αυτών και των συνεργατών τους, οφείλεται η περσινή σωτηρία της ομάδας και διότι επίσης έχουν ήδη καταστρώσει κάποια σχέδια. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να παραμερίσουν τις προσωπικές διαφορές τους και να βοηθήσουν για το συμφέρον της ομάδας. Επίσης να εμφανίσουν προς τα έξω, παρά τις διαφωνίες τους σε επιμέρους ζητήματα, κλίμα ομοψυχίας. Διότι χωρίς το τελευταίο δεν οικοδομείται κλίμα εμπιστοσύνης τόσο στην οικογένεια του Πανιωνίου όσο και στους ποδοσφαιριστές, που είναι στόχοι της ομάδας.

Τέλος νομίζω πώς οφείλουμε να εξάρουμε τη στάση Λεμονή, που με δηλώσεις του υποστήριξε ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν είναι σωστό να εγκαταλείψει τον Πανιώνιο. Μπορεί να έχει κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, όμως μ’ όλη αυτή την αβεβαιότητα που βιώνει θα μπορούσε να το σπάσει. Άλλωστε δε θάμενε και για πολύ άνεργος! Όταν λοιπόν άνθρωποι που έχουν επαγγελματική σχέση με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, δε θα πρέπει να συμβεί τουλάχιστον το ίδιο και με όσους έχουν συναισθηματική σχέση με το σύλλογο;


Πάνος Κατσούλας

Εκπ/κός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου