ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ας αναλάβουν τις ευθυνες τους...

Η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη αποφάσισε λοιπόν να απορρίψει τη συνέχιση της συζήτησης με τους Κύπριους επενδυτές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Γεράσιμος Βεντούρης να τελεί πλέον υπό παραίτηση και από τις δυο προεδρικές θέσεις και μαζί φυσικά και τα διοικητικά συμβούλια του Πανιωνίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα διαξαχθεί γενική συνέλευση για την εκλογή νέων ΔΣ στον ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Αυτοί που έκαναν την επιλογή της απόρριψης θα πρέπει να αναλάβουν και να διοικήσουν (άρα και να χρηματοδοτήσουν φυσικά...) τόσο την ΠΑΕ, όσο και τον ερασιτέχνη.

Και επειδή κυκλοφορεί στη Νέα Σμύρνη ότι η ΠΑΕ είναι πλέον λαϊκής βάσης αναμένουμε με ενδιαφέρων τη συγκρότηση των νέων διοικητικών συμβουλίων.

Ο Πανιώνιος Κόσμος Online θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε προσπάθειας που θα βγάλει τον Ιστορικό από το σημερινό, οικονομικό & αγωνιστικό, αδιέξοδο!

3 σχόλια:

  1. Μάκη, τώρα που τελείωσε το παραμύθι και δεν δεσμεύεσαι, περιμένουμε τα ονόματα των επενδυτών. Αν θυμάμαι καλά στο μπλογκ του BR είχες δηλώσει ότι όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θα αποκαλύψεις τα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος να αναλάβει τις ευθύνες του? Αφού όλοι ανεύθυνοι είναι και όλοι έχουν λόγο σε βάρος της ομάδας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Endys τα ονόματα θα δημοσιευθουν δημοσιογραφικά και όχι κουτσομπολίστικα. Τι εννοώ. Θα τα πουν αυτοί που πρέπει. Εγω μπορεί να ξέρω ότι είναι ο τάδε ή ο δείνα, αλλά σημασία εχει να τα πουν αυτοί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή