ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COUVRA HOLDINGS

Σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανιώνιο θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:


α) Ήρθε η ώρα να πουμε μερικες αλήθειες με τον τρόπο που κάποιοι επέλεξαν.

Γιατι αυτοί ακριβώς που θεωρούν μαγαζάκι τους τον Πανιώνιο είναι οι κύριοι υπεύθυνοι του σημερινου του αδιεξόδου.

Εκστομίζοντας, ως επιδέξιοι καραγκιοζοπαίκτες κατηγορίες για να συνεχισουν να καρπώνονται ισχύ και αποδοχή και όχι μονον, καταφεραν να απομονώσουν όλους τους υγιεις φιλαθλους απο την ομάδα.

Εμείς ομως δεν καταφεραμε να κερδισουμε μέσα απο τα blogs τον τιτλο του “χειρότερου Προεδρου στην ιστορια του Πανιωνιου”, ξοδευοντας χρηματα σε βαρος εν τελει της πορειας της ομαδας και οδηγωντας την σε αδιεξοδο. Τα 500.000 χιλιαρικα ενοίκιο ομως τον χρονο (βλέπε Απήλιο προπονητήριο) πρεπει ανελλιπως να βγαινουν απο την τσεπη της ομαδας καθε χρονο. Δηλαδη οποιος θελει να επενδυσει στην ομαδα να πρεπει να ξοφλησει την χασουρα της “χαμενης 5ετιας” .

Ουτε φύγαμε βεβαια κακην κακως, αφου υπεστημεν εξευτελισμους αναλογους της προσφορας μας.

Δεν καναμε ποτε την ιστορικη δηλωση “και κερατας και δαρμενος” και στην ουσια δεν παιξαμε ποτε το παιγνιδι καποιου αλλου .Δεν εφτασαν βλεπετε τοσες αμφιλεγομενες μεσολαβήσεις,τοσα ομολογα και χρηματιστηριακα παιγνιδια με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το γκρεμοτσάκισμα από την οποια “Ακροπολη”. Δυστυχώς όμως για κάποιους δεν επρόκειτο περι του ιερου μνημείου γιατι εκει ισως και να διασωζοταν απο κανεναν γνωστο διαπρεπη νομικο.


Σας πηρανε χαμπαρι μπρε, όπως ελεγε ο Μποδοσακης.


Ταυτόχρονα όμως δηλώνουν και ανήμποροι να τον χρηματοδοτήσουν. Αφου απεδειχθησαν ανικανοι να τον διοικήσουν τωρα ως αθωες περιστερες εχουν το θρασος να διαβάλλουν.

Εκείνο που εχουν επιτυχει και οφειλουμε να τους το αναγνωρίσουμε ειναι να αποδειξουν την παιδεια τους, το ήθος και τις προθέσεις τους.

Δεν μας αφορα αυτο το παιγνιδι. Ειναι η ιδια λογικη που εχει μετατρεψει τον ελληνικο αθλητισμο σε θεσμό ανυποληψιας, Τους οργανωμενους οπαδούς σε ιδιωτικο στρατο που υπερασπιζεται συμφεροντα επιχειρηματιων. Δηλωνουμε ξεκάθαρα οτι δεν θα παιξουμε σε αυτο το γηπεδο. Κατι ξερουμε κι απο sun tzu. Εχουμε και κινεζους φιλους. Αλλα και μαλαισιανους και γαλλους και αμερικανους και τους επισκεπτόμαστε μάλιστα. Ενω καποιοι αλλοι ουτε transit δεν μπορουν να περασουν πια.

β) Η λογικη του κατήφορου ειναι ο πάτος. Συμφωνήσαμε με μια ομαδα επιχειρηματιων να επενδυσουμε στον Πανιωνιο.

Συμφωνήσαμε επειδη ηταν αναμενόμενος ο λυσσαλέος πολεμος απο τους συγκυριακους φερωνυμους “προστατες” να διαφυλαχθει το ονομα τους μεχρι την στιγμη που πρεπει.

Ε καποιοι λυσσαξαν ακομη περισσοτερο. Εφτασαν στο σημειο να στελνουν φαξ αποπροσανατολιστικά εταιρειας που ουδεποτε αναμιξαμε στην ιστορια και βεβαιως ουτε ο προεδρος, για να υπαρξει αναγκη να διαψευδει ουσιαστικα λανθασμενες πληροφοριες δημοσιογραφου ενα μηνα μετα την δημοσιευση.

Παρουσιάσανε εκθέσεις της ΡΑΕ προ 6ετίας για να δείξουν δήθεν αναξιοπιστία μας . 'Αναφερθηκε μάλιστα στην τελευταία ανοιχτή Συνέλευση οτι καποιο ονομα η ονοματα απο αυτα που εδω και 40 μερες εχουν αναφερθει ως υποψηφιοι επενδυτες (μεσω εταιρειας μας), εχουν καταθεσει φακελλο στην ΡΑΕ για αδειοδοτηση εργοστασιου 600 MW και εχει απορριφθει. Ενημερωτικα ο φακελλος ειναι στο ΣτΕ και το εργο ειναι προυπολογισμου 800.000.000 ευρώ. Αλλη μια τρανη αποδειξη οτι...δεν υπαρχουν χρηματα. Οι λογοι που βρίσκεται στο ΣΕ είναι περιβαλλοντικοι, εκτος και εαν οι συμμετεχοντες επενδυτές στο εργο (ευκολα βρισκεται ποιοι ειναι και το επιχειρηματικό τους μέγεθος), δεν εχουν κι αυτοί .....χρηματα. Και εδω “ανυπαρκτοι” λοιπόν γιατι κάποιοι ήθελαν να φλομώσουν τους φιλάθλους του Πανιωνίου με συκοφαντίες, παραπλάνηση και ψεματα.

Μαρτυς μας ο Θεος μιλησαμε εποικοδομητικα με τους κ.Βεντουρη, Γιαβαση και Λογοθετη. Καναμε μια εντιμη προσπαθεια να βρουμε μια κοινη συνισταμενη. Μπορει να καναμε καποιες κινησεις που δεν ηταν τοσο by the book οσο επρεπε, ισως, αλλα απο την αλλη αυτο δειχνει πραγματικο ενδιαφερον.

Αλλιως αν θελαμε θα ειχαμε δειξει τα χρηματα και θα ειχαμε “αρπάξει” την ομαδα χωρις να ανοιξει μυτη. Δεν θελαμε.

Το κατάλαβαν τι ερχεται οι αρχοντες της λασπης και προσπαθησαν να χαλασουν την μεταβιβαση. Αυτη ειναι η ωμη αληθεια.Δεν θελουν να αλλαξει εποχη η ομαδα.

Ομως δεν ξερουν ουτε που παταν ουτε που πηγαινουν. Μας ενημερωνουν κι ολας οτι λεφτα δεν θα βαλουν γιατι δεν εχουν. Τους ζητησε κανεις να αδειασουν τις τσεπες τους;

Η “γελοια” προταση και οι “ανυπαρκτοι” επενδυτες ζητησαν να επενδυσουν 3.600.000 ευρώ στην ομαδα. Με διαδικασιες ομως, κοινα αποδεκτες. Με εγγυησεις, εκατερωθεν.

Οχι στο βροντο και στο πηγαδι. Αυτοι τι ακριβως προτεινουν; Το τίποτα.

Ετσι θα ονομασουν την όποια προταση τους μεθαυριο στη συνελευση: Η προταση του τιποτα από τους τζάμπα μάγκες.Δεν ειναι κακο και ειναι και δικαιο απεναντι στο ρολο τους και στις μεθοδευσεις τους.

γ) Κάποιοι θελουν να παιξουμε ενα παιγνιδι χωρις κανονες. Γιατι ετσι τους συμφερει. Ερχεται ομως και η ωρα καποιων πρακτικων θεματων.

Αλλα ξεχασαμε, δεν εχουν φραγκο.Τζαμπα μαγκες στην κυριολεξια.

Το μαγαζακι που θελουν να καταντησουν τον ιστορικο συλλογο εχει λοιπον τα συμφεροντα του .


Follow the money φιλαθλε του Πανιωνιου και θα καταλαβεις.

Προτειναμε αλλαγη μοντελου, συγκεκριμενο τιμημα, ενωση των υγιων δυναμεων, νεα εποχη για την ομαδα. Δεν ήρξαμε ποτε και έναντι κανενός χειρών αδίκων. Αντιπροτειναν υβρεις, ψεμματα, λογικη ρωμαικης αρενας σε μια πρωτογνωρη ανοιχτη και οχι γενικη συνελευση, υβρι στην ιστορια του Πανιωνιου. Χρησιμοποιησαν οποιοδηποτε επικοινωνιακο κολπο για να χαλασουν την συμφωνια, ξερουν καλα το παιγνιδι.


Ειναι χαρακτηριστικη η αμηχανια κάποιων καλοθελητών που οταν τους προτειναμε να δειξουμε το συνολο των χρηματων της επενδυσης της πρώτης χρονιάς, απο φοβο μην γινει η δουλεια και αλλαξει ηγεσια η ομαδα αρχισαν τις υπεκφυγές!

Τρομαξαν μην γινει το deal!

Follow the money φιλαθλε του Πανιωνιου και θα καταλαβεις και για τις υπογειες διαδρομες καποιων και για τα παιγνιδια που σου παιζουν.


Ξεσκεπαστηκανε.


Ο μεγαλος Σμυρνιος και Πανιωνιος ο Αριστοτελης Ωνασης ελεγε συχνα η αλεπου ξερει πολλα βρωμικα κολπα ο σκατζοχοιρος ομως ενα και καλο. Εχουν γνωση οι φυλακες .


Ακομα και η φραση “Κυπριοι επενδυτες” δικια τους ειναι.Ξερουνε το ονομα μας.

Μας γνωρίζουν και μάλιστα κάποιοι προσωπικά. Δεν το ανέφεραν όμως ποτε και πουθενά. Η εταιρεία μας είναι κυπριακή- ευρωπαική εταιρεία. Δεν ειναι υπεράκτια.

Η δικαίωση μας να μην παραστούμε συνειδητά στην ανοιχτή Συνέλευση, αν δεν έχει προηγηθεί μια διαδικασία με επαγγελματισμό και αμοιβαία προσπάθεια δικαιωθηκε απο τα έκτροπα που προκάλεσαν οι γνωστοι -αγνωστοι της ανοιχτής συνέλευσης της Τεταρτης που μας περασε.

Εμεις εξ αρχης ειπαμε οτι θα παρουσιασουμε το Στρατηγικο μας Σχέδιο, ενώπιος ενωπίω, πρόσωπο με πρόσωπο με τον αγνό φίλαθλο του Πανιωνίου στην επισημη γενικη Συνελευση της ομαδας οταν αυτο θα ειναι χρήσιμο και θα ανοιγει μια νεα εποχη για την ομαδα.

Δεν ειμαστε ουτε μεσσιες ουτε ανυπαρκτοι.Αλλα μπορουμε να κοιταξουμε στα ματια ολους τους φιλαθλους του Πανιωνιου και να τους πουμε, φορωντας παντελονια: Να επενδυσουμε θελουμε και δεν εχουμε θιξει ουτε σπιθαμη αυτον τον ιστορικο συλλογο, ξεσκεπαστε πια αυτους που το καναν επαγγελμα.

Μην τους δινετε ουτε την καλημερα σας. Δεν την αξιζουν.


Το θαυμα 120 χρονων ζωης του Πανιωνιου αργα η γρηγορα θα τους ξεβρασει. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.


Μετα τιμής.

Π.Χατζηνικολάου

COUVRA HOLDINGS

9 σχόλια:

  1. Πολύ με παραξενεύει, πού οι μεγαλο-επενδυτές (Κύπριοι ή μή...) παρακολουθούν με παρησσία τα Πανιώνια blogs, αλλά και με πολού καλή ενημέρωση περί του Πανιώνιου γίγεσθαι...Ρε, μπας και είναι ο Μήτσος ο περιπτεράς της πλατείας και μας κάνει πλάκα; Ναι αυτός που του λέγαμε να μας δώσει και μαζί με τα τσιγάρα και ένα κιλό φέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε Λευτέρη. Ο Νίκος ο Τυροπιτάς είναι... Μέσα από το ύφος της "Πανιωνάρας" που έχει το κείμενο λέει και αρκετές αλήθειες. Και οι "απέναντι" προσφέρουν "αγάπη και λουλούδια" μόνο και αγνή Πανιωνιοφροσύνη μαζί με ... το απόλυτο κενό από πρακτικής άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν τα αρχίδια; Βάζουν τώρα 3.6 μιλιόνια σε ένα λογαριασμό ειδικού σκοπού και με ένα γράμμα ζητούν από τον ερασιτέχνη επανεξέτααση της πρότασης τους.

    Αλλιώς να μας αφήσουν ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκεφτόμαστε καθόλου το ενδεχόμενο μία στο εκατομμύριο, να έβαζαν τα λεφτά που λένε;; Έχει περάσει αδικαιολόγητα 1,5 μήνας με συζητήσεις επί συζητήσεων. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι μεθαύριο να μπουν τα υποτιθέμενα λεφτά και να αποδειχτεί κατα πόσο υπάρχουν ή όχι αυτοί οι άνθρωποι... Τόσο δύσκολο ήταν να περιμένουμε 3 ημέρες? Αυτοί οι "όποιοι" θα αποδεικνύονταν ανύπαρκτοι, ο Κατσιφαράκης (τον έχουμε για χαζό?) θα ρεζιλευόταν και θα χάναμε ακόμα 3 μέρες.. Τώρα όμως μένει η αμφιβολία "μήπως κλείσαμε τον δρόμο" σε κάτι που θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω στον Πανιώνιο...

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απάντηση των Κυπρίων

    Οι Κύπροι απέστειλαν την πολυαναμενόμενη επιστολή τους. Απευθύνονται με ύφος καυστικό και ειρωνικό, προσπαθώντας να στηρίξουν τη δική τους θέση.
    ΠΡΟΣΟΧΗ φίλοι, προσοχή, ώστε η παραπάνω επιστολή να μην αποτελέσει την απαρχή νέου γύρου άσκοπων και καταστροφικών για την ομάδα αντιπαραθέσεων. Σίγουρα σ’ αυτή την ιστορία έγιναν λάθη εκατέρωθεν. Οι επενδυτές υποστηρίζουν τη δική τους εκδοχή, χωρίς ωστόσο ν' αναφέρονται γιατί ποτέ δεν αποκαλύφθησαν στον κόσμο του Πανιωνίου (αυτό πιστεύω ότι ήταν και το μέγιστο σφάλμα τους) καθώς επίσης γιατί δεν έκαναν τη κίνηση καλής θέλησης με το να καταθέσουν σε ειδικό λογαριασμό τα 600 χιλιάδες που θα έδιναν στον ερασιτέχνη & τα οποία θα έπαιρναν πίσω αν δεν είχε αίσιο τέλος η συμφωνία.
    Στον Πανιώνιο τούτη την ώρα χρειάζεται ομοψυχία και εφαρμογή ενός πλάνου που θα στηρίζεται από τους περισσότερους, το οποίο έχει καταστρωθεί από διοίκηση και προπονητή και που θα επιτρέψει στην ομάδα να έχει μιά αξιοπρεπή αγωνιστική πορεία στη νέα περίοδο.
    Τέλος θα πρέπει οι διοικούντες να έχουν τα μάτια ανοιχτά και τις κεραίες σηκωμένες σε κάθε αξιόλογη και αξιόπιστη πρόταση αγοράς της ΠΑΕ, μη εξαιρουμένων ακόμη και αυτών των Κυπρίων, αφού προηγουμένως αφενός αποκαλυφθούν πλήρως και αφετέρου κάνουν την κίνηση καλής θέλησης στην οποία προαναφερθήκαμε.

    Πάνος Κατσούλας
    Εκπ/κός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχιζω και τους πιστευω γιατι τους κραζει ο Τσακιρης, αυτος δηλαδη που πηγε να χαρισει την ΠΑΕ στους ΨΩΜΙΑΔΗ , Τσακογιαννη και ΣΙΑ.
    Περιμενω απαντηση τσακιρη γιατι αυτο το καραγκιοζοπαιχτης ηταν λιγο βαρυ απο καποιον ασημαντο σε καποιον εφοπλιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνουν μια προσπάθεια στο κείμενο με τρικ να καλύψουν το γιατί δεν αποκαλύφθηκαν αλλά και πάλι δεν αποκαλύπτονται. Ότι ους ξέρουν οι Τσακίρης / Λιανός ή ότι περίμεναν τις αντιδράσεις και δεν το έκαναν δεν αποτελεί δικαιολογία. Μα δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις ή δεν θα τολμούσαν κάποιοι που το επιζητούσαν να αντιδράσουν αν αποκαλύπτονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάκη ειχες πει οτι θα τα πεις τα ονοματα!

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασίλη μου έχω τοποθετηθεί για το θέμα αυτό. Εχει σημασία να γραψω εγώ ότι είναι ο τάδε ή ο δείνα; Ελπίζω ότι θα το κάνουν οι ίδιοι σύντομα. Διαφορετικα ναι θα γραψω ότι εχω μάθει γι αυτή την ιστορία.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή