ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τελικώς Μιχαηλίδης στην Πλατεία

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανιωνίου για τα γκολπόστ, μετά το «ναυάγιο» με τον Ντάνι Φερνάντες. Παρά την αρχική συμφωνία, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, που συμμετείχε μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας (10/01), ζήτησε περισσότερα χρήματα απ’ ότι αρχικά είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, με συνέπεια το deal να χαλάσει και η μεταγραφή να μην ολοκληρωθεί!
Μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε κρούση στον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λάρισα και επήλθε συμφωνία για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Ο 35χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους και τέθηκε αμέσως στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά τον Βιτορίνο Αντούνες, που θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τη Ρόμα, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έχει υπογράψει από χθες (10/01) και μένει να σταλεί το δελτίο του στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου