ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Μόνο τη νίκη επί του Ηλυσιακού κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Πανιωνίου είχε παράπονα από τις επιλογές των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαιτησία, από την οποία είχε ορισμένες ενστάσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Η νίκη μας είναι σημαντική καθώς επετεύχθη απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και τα γυρίζει. Σήμερα βέβαια έπαιξαν ρόλο οι κακές επιλογές μας στην επίθεση και τα παιδαριώδη λάθη, όμως έχω ένσταση και για τη διαιτησία σε δύο τουλάχιστον φάσεις. Στις τρεις βολές του Χατζή όπου ο Μπατής δεν τον ακούμπησε και στα 5’’ όπου δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του Κιζ και του Τόμπσον. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το αποδείξουμε στο ματς με τον Άρη», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.


Από την πλευρά του ο Στέλιος Ιωάννου είπε: «Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και πήραμε μία ακόμη σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας».

ΤΟ ΜΑΤΣ
Παραλίγο… κάζο. Ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του πήγε να χάσει ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε –δύσκολα- του Ηλυσιακού με σκορ 78-76, για την 15η αγωνιστική της Α1.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε να προηγείται ακόμη και με 17 πόντους διαφορά (43-60) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά οι γηπεδούχοι με «όπλο» τα τρίποντα ροκάνισαν τη διαφορά. Το ματς οδηγήθηκε στις βολές στα τελευταία λεπτά της διάρκειάς του, με τον Ματαλόν να χάνει το κρίσιμο τρίποντο στο τέλος, τον Χάρντινγκ να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ, αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει. Ο Πανιώνιος έφτασε τις 10 νίκες και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας ξανά στον ένα βαθμό τον Κολοσσό Ρόδου που είναι τρίτος. Τα δεκάλεπτα: 24-25, 39-45, 55-65, 76-78.
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος, Κιζ, Στίβεσον, Ντίμπλερ, Μπατής, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς, Ιωάννου, Σαρικόπουλος, Νάτζφεϊ, Μπόισα, Παραγιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου