ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μάντζιος: "Συγχαρητήρια στα παιδιά"

Ο Ακης Μάντζιος δήλωσε μετα το ματς με τον Παναιτωλικό:«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες μου. Έκαναν μία τεράστια προσπάθεια. Το τελευταίο 12ήμερο, έπαιξαν 4,5 παιχνίδια. Δεν είχαν καθόλου χρόνο ξεκούρασης. Αυτό φάνηκε γιατι δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα. Παρόλα αυτά δώσαμε το μάξιμουμ. Ο μόνος μας αντίπαλος σήμερα ήταν μόνο η κούραση.Ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου μας κατά κράτος. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν κυρίαρχοι και είχαμε πλήρη κατοχή της μπάλας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ήταν μία σημαντική νίκη. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς και τώρα προετοιμαζόμαστε για το ματς της Τούμπας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων, όσον αφορά στην ποιότητα, τις ευκαιρίες ή τον ρυθμό. Ήταν ένα παιχνίδι λαθών. Εμείς κάναμε πολλα λάθη εξαιτίας της κούρασης. Αυτό ήταν ξεκάθαρο για όσους ξέρουν την ομάδα μας. Είχαμε πολλά αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου. Έχουμε δουλέψει καλά τον τελευταίο 1,5 μήνα και έχουμε φέρει την ομάδα σε καλό επίπεδο».
Για Τσότσαλιτς: «Ευχαριστούμε πολύ τον Τσότσαλιτς. Ήταν επαγγελματίας. Μας βοήθησε πολύ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου