ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Νίκησε "κούραση" και Παναιτωλικό....

Μπράβο στους παίκτες, μπράβο στον προπονητή. Ο Πανιώνιος κατάφερε να νικήσει κούραση και Παναιτωλικό. Η ανορθωτικη πορεία του Ιστορικού συνεχίζεται. Οι "πληγές" που άνοιξαν οι προηγούμενοι κλείνουν σιγα σιγα και η ομάδα κάνει σταθερά βήματα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Συγχαρητήρια σ' όλους όσοι αγωνίζονται νύχτα μέρα για να είμαστε όλοι οι Πανιώνιοι περήφανοι και η ομάδα να υπάρχει. Και σήμερα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι σε μια καλή ομάδα και με τη κούραση από την τιτάνια προσπάθεια με τον ΠΑΟ.
Είναι όμως απογοητευτικό να βλέπεις άδειο το γήπεδο. Τι άλλο θέλουν οι... "πανιωνάρες" για να έρθουν στο γήπεδο; Να στηρίξουν αυτη την ομάδα; Και καλό ποδόσφαιρο παίζει, και νίκες πετυχαίνει και "υγεία" εκπέμπει. Τι άλλο θέλουν άραγε;
Το "χρυσό" γκολ πέτυχε σήμερα ο Νιάζι Κούτσι στο 54ο λεπτό του αγώνα, μετά από μπαλιά του Σκέμπρι.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ (66’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης (83’ Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (88’ Κουλουχέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου