ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η αποστολή για το ματς κυπέλλου

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Μετά το τέλος της, ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται 19 παίκτες. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Μενδρινός, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και αύριο το πρωί με το δελτίο του Εμάνουελ Οκόγιε, ο οποίος επίσης έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Σιδεράκης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης, Κούρος, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Σκέμπρι, Οκόγιε.
Ο Δημήτρης Πετκάκης έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Τέλος και ο Δημήτρης Δρόσος, ακολουθεί πλέον μεγάλο μέρος του προγράμματος και επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου