ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ηττα με συμπεράσματα...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Στα θετικά άλλη μια καλή εμφάνιση του Γιάννη Σιδεράκη, αλλά και η συμμετοχή των νεαρών παικτών που δείχνουν να μπαίνουν πλέον κανονικά στα... "βαθιά".
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Σιόβας, Κουλουχέρης, Ρόβας (73’ Σταματής), Γουνδουλάκης (83’ Ντούνης), Κούρντι, Πετκάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ρόκας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Μάντζιος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους στην Τούμπα, καθώς στάθηκαν εξαιρετικά παρά τις πολλές απουσίες.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια και την εικόνα της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήρθαμε με πολλές απουσίες, κανείς δε θα πίστευε ότι ο Πανιώνιος θα έχανε μόνο με 1-0.

Με ένα τυχερό γκολ από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να μας κάνει ο ΠΑΟΚ άλλες δυο φάσεις.

Δεν θέλω να μειώσω τον Αθανασιάδη, αλλά αν το ξανακάνει δέκα φορές, η μπάλα δεν θα πάει εκεί που πήγε. Έσκασε κάτω, πήρε φάλτσα και πήγε στη γωνία. Είναι εξαιρετικός επιθετικός, δεινός σκόρερ και το έδειξε και στη φάση, που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, με το εκπληκτικό σουτ. Όλοι θα του λέγαμε μπράβο αν το έβαζε. Δεν θέλω να τον μειώσω, είναι καλός παίκτης, έχει ποιότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, πιέσαμε, ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση του ΠΑΟΚ σ΄ αυτό, αλλά δεν είχαμε την καθαρή φάση. Προχωράμε, την Τετάρτη έχουμε τον Ολυμπιακό και μετά την Κέρκυρα. Η προσπάθεια συνεχίζεται, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου.

Σε ότι αφορά τους στόχους του Πανιωνίου, όταν ανέλαβα ο πρώτος στόχος ήταν να γίνει ο Πανιώνιος μια βιώσιμη ομάδα. Είχαμε πολλές απουσίες, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, και η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να σωθούμε».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ ο 19χρονος επιθετικός του Πανιωνίου, Ανδρέας Σταματής δήλωσε στην τηλεόραση της Nova: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο 10λεπτο και μετά η πίεση αυξήθηκε για μας, ώστε να βρούμε ρυθμό και να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν είχαμε απουσίες θα είχαμε άλλο ρυθμό, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, συμπλήρωσε: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι νοκ άουτ και θα πάμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου