ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Τέλος" για Ντάριο...

Μετά τη λήξη της τρίτης εβδομαδιαίας παράτασης που ο ίδιος είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόσυρση της πρότασης που είχε καταθέσει στον Ντάριο Φερνάντεζ για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους. Μία πρόταση που την δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελούσε και υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας. Ομως η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θεώρησε υποχρέωσή της να δώσει την δυνατότητα στον Ντάριο Φερνάντεζ να επιστρέψει στην "ομάδα της καρδιάς του".

Ο ίδιος όμως φαίνεται πως εκλαμβάνει αυτή την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ως ευκαιρία για να διαπραγματευτεί καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, σε άλλη... ήπειρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της, χωρίς να περιμένει τον Ντάριο Φερνάντεζ, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Υπέγραψε στον Αρη Λεμεσσού

Το σίριαλ με τη μεταγραφή του Νταρίο Φερνάντες ολοκληρώθηκε και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους και αποτελεί πλέον την τρίτη μεταγραφή για την ομάδα της Λεμεσού, μετά τους Μπαρούν και Στεπάνοφ. Έτσι, ο Αργεντινός μέσος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Άρη, Κυριάκο Χατζηκυριάκου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διαρκείας 1,5 έτους.

2 σχόλια:

  1. Ντάριο τσίμπα ενα κατοστάρικο να μας φιλήσεις τη φανέλα.
    Λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει ο ντάριο, αλλά οι παπάρες που φάγανε τα παραμύθι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή