ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Σιδεράκης: «Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ»

Στη μεγάλη θέληση εκείνου και των συμπαικτών του απέδωσε την πρόκριση -στην επόμενη φάση του Κυπέλλου- του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Σιδεράκης. «Το παλέψαμε, το θέλαμε πολύ και δώσαμε μάχη για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων», ο οποίος κοιτά πλέον μόνο το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Το παλέψαμε, το θέλαμε πολύ και δώσαμε μάχη για να πάρουμε την πρόκριση. Μέσα στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι τα προβλήματα, υπάρχεις εσύ και ο αντίπαλος. Όλα τα υπόλοιπα τα σκέφτεσαι μετά», είπε αρχικά ο Γιάννης Σιδεράκης.Αναφορικά με τη δική του εμφάνιση είπε: «Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ απλά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τι, να πω, η απόκρουση στο πέναλτι του Λέτο έγινε σε κρίσιμο σημείο, μετά ευστόχησε ο Όμο και πήραμε την πρόκριση».Τέλος, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας του: «Μετά τη σημερινή πρόκριση ξεκινά μια νέα ημέρα μας. Παίζουμε τώρα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».
Δημήτρης Πετκάκης: Μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας θα δώσει στον Πανιώνιο, η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πετκάκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σουλεϊμάν Όμο.«Χρειαζόμασταν τη νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας. Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, δουλεύουμε στις προπονήσεις και με τις προσθήκες θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν δίκαιη η πρόκριση, κοντρολάραμε τον ρυθμό, πήγαμε στα πέναλτι και εκεί είχαμε τον Γιάννη (σ.σ. Σιδεράκης). Δουλεύει πολύ, είναι ανερχόμενο ταλέντο και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πετκάκης.Ερωτηθείς για τη χαμένη ευκαιρία του Λέτο προς το τέλος της αναμέτρησης, απάντησε: «Ναι, ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω πως το θέλαμε πολύ και με τη βοήθεια του κόσμου πήραμε την πρόκριση και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Σουλεϊμάν Όμο δήλωσε: «Είμαι τρομερά χαρούμενος. Θα μας κάνει πολύ καλό αυτή η νίκη και στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να αποκτήσουμε την ψυχολογία και να κάνουμε διαδοχικές νίκες» και πρόσθεσε: «Όλοι ήταν χαρούμενοι και μου έδιναν συγχαρητήρια και με ευχαριστούσαν για το πέναλτι. Μου έλεγαν “Μπράβο Όμο”».Τέλος, για το νικητήριο πέναλτι που σημείωσε: «Πάντα όταν πάω να εκτελέσω πέναλτι σκέφτομαι θετικά» και συμπλήρωσε με το επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό: «Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι κρίσιμος. Πρέπει να τον κερδίσουμε και η πρόκριση στο Κύπελλο θα μας δώσει την ώθηση για να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου