ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δίνει λύση στην Εφορία

Έτοιμος να δώσει λύση στο υψηλό χρέος της ΠΑΕ Πανιώνιος προς την Εφορία (380.000 ευρώ) παρουσιάζεται ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» είναι διατεθειμένος να διευκολύνει για άλλη μία φορά τον σύλλογο και να μη δεσμεύσει τα χρήματα που δικαιούται -βάσει της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει εδώ και μήνες με τον Βασίλη Τσάβαλο- από τη δόση της Nova, αρκεί να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις του.

Το πρώτο θέμα και βασικότερο για τον Τσακίρη είναι να πάρει εγγυήσεις ότι τα χρήματα που θα διαθέσει θα δοθούν στην Εφορία και θα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν την ενημερότητα οι Νεοσμυρνιώτες.

Από κει και πέρα, ο πρώην μεγαλομέτοχος περιμένει και από τη διοίκηση των «κυανερύθρων» να δείξει εμπράκτως τη μεταμέλειά της για τις επιθέσεις που του έχει εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό.

Περιμένει, για παράδειγμα, να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για το ποιος ήταν ο συντάκτης της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΠΑΕ εις βάρος του, όπως και να πάρει πειστική εξήγηση για τα αίτια της απομάκρυνσης του διευθυντή των ακαδημιών, Γιάννη Παυλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου