ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ …

Του ΠΑΝΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑ

... που πέτυχε ο Πανιώνιος με τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος περιόδου 2012 - 2013. Μετά από πολλά χρόνια επετεύχθη νίκη την πρώτη αγωνιστική & μακάρι το γεγονός αυτό να σηματοδοτήσει μια νέα πετυχημένη αγωνιστική πορεία για τον Ιστορικό. Δεν είναι όμως μόνο η επίτευξη της νίκης αλλά και το πολύ καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, που έπαιξε η ομάδα της Ν. Σμύρνης. Οι "μικροί" παρά τις αντίξοες συνθήκες ήσαν πολύ καλοί και δείχνουν να έχουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

Βέβαια χρειάζεται να μάθουν ακόμη πολλά όπως π.χ. να ισοκατανέμουν τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως να συγκρατούν τα νεύρα τους. Στο τελευταίο χρειάζεται να εργαστεί πολύ το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου! Όμως για τον έμπειρο Καπάνταη δε χωράει καμιά δικαιολογία για τη στάση του. Κλοτσιά εν ψυχρώ σε αντίπαλο; Εντελώς αδικαιολόγητη & αντισυναδελφική η στάση του μ’ αποτέλεσμα να επιφέρει τη δίκαιη αποβολή του. Αντίθετα η αποβολή του Λαμπρόπουλου, ο οποίος πήγε να ζητήσει τα ρέστα από τον Γιαννιώτα, που δε σταμάτησε να παίζει καθώς ο συμπαίκτης του Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος κάτω, ήταν αυστηρή. Όμως & αυτή η συμπεριφορά του Λαμπρόπουλου, από τη στιγμή που προηγουμένως είχε απομακρύνει τον κίνδυνο ήταν καθόλα περιττή!

Κοντολογίς ο Πανιώνιος έδειξε καλά στοιχεία. Έχει αρκετούς νέους και καλούς ποδοσφαιριστές, που μπορεί να γίνουν απείρως καλύτεροι! Αρκεί να δουλέψουν σκληρά & να μείνουν προσγειωμένοι στα καθήκοντά τους, κλείνοντας τ’ αυτιά τους στις όποιες υπερβολές & τις γιγαντολογίες των μέσων. Μαζί με τους παλιότερους και πιο έμπειρους μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό σύνολο. Τέλος στον Πανιώνιο είναι ευκαιρία με οργανωμένη προσπάθεια & σωστή δουλειά ν’ αναδείξει τα μεγάλα ταλέντα του παρελθόντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου