ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Βασίλης Ρόβας στο panionios.gr

Ο Βασίλης Ρόβας δύο ημέρες μετά την νικηφόρα πρεμιέρα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Αρη, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος μέσος αρχικά στο panionios.gr μίλησε για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης: "Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πολύ ώριμα παρά το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες μας είναι νεαροί σε ηλικία. Η ενδεκάδα μας είχε μέσο όρο ηλικίας περίπου 24 χρονών (σημ. 24,5 για την ακρίβεια) και όπως λέω εδώ και χρόνια σε όλες τις συνεντεύξεις μου και δεν το αλλάζω, πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο να εμπιστευτούν τους Ελληνες παίκτες γιατί αξίζουν κάτι παραπάνω. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε εντυπωσιακό το γεγονός ότι ξεκίνησε αγώνας με 22 Ελληνες παίκτες, ενώ κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ήταν συνηθισμένο. Οι Ελληνες παίκτες πήραν Ευρωπαϊκό, εάν λέει κάτι αυτό".

Λίγοι αντιλήφθηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας πως ο Βασίλης Ρόβας αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Αρη κάνοντας ένεση στο ημίχρονο, λόγω κλωτσιάς που δέχτηκε από αντίπαλο. Ομως ο δυναμικός μέσος, δεν στέκεται σε αυτό και δίνει το στίγμα για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Βέροια: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τελείως διαφορετικό από αυτό της πρώτης αγωνιστικής. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο ψυχολογικό τομέα και μετά στον αγωνιστικό, γιατί όταν έρχεται μία καλή εμφάνιση με τέτοια νίκη υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας βαθμών".


Γενικότερα για τη χρονιά, ο Βασίλης Ρόβας, τόνισε: "Η ομάδα έχει φιλοδοξίες, εμπειρία και όρεξη για καλή δουλειά. Βάζουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν γενικά στο ποδόσφαιρο στην άκρη, θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και να ανταποδώσουμε στη διοίκηση την εμπιστοσύνη. Εχουμε μπροστά μας μία δύσκολη χρονιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εχουμε δυνατότητες και θα τα καταφέρουμε. Αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για εμάς. Εμείς οι πιο παλιοί πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, γιατί όπως έδειξαν έχουν και θέληση και τσαμπουκά και πάνω απ όλα φιλοδοξίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου