ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η πώληση εισιτηρίων διαρκείας με δόσεις, παρατείνεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Σκοπός φυσικά είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ομάδας, μέσα σε αυτή την οικονομικά δύσκολη εποχή, να προμηθευτούν με ευνοϊκούς όρους εισιτήρια διαρκείας.

Για το λόγο αυτό συνεχίζεται καθημερινά (08:00-20:00) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει με πέντε άτοκες μηνιαίες δόσεις, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας ή καταβολής του αντιτίμου σε τράπεζα.

Επίσης ανακοινώνεται πως τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα VVIP κοστίζουν πλέον 2000 ευρώ από 2500 που ήταν η αρχική τους τιμή.

Θύρα 2: 150 ευρώ (ετήσιο), 250 ευρώ (διετές).
Θύρα 4: 250 ευρώ (ετήσιο), 400 ευρώ (διετές)
Θύρα 7: 250 ευρώ (ετήσιο), 400 ευρώ (διετές)
Θύρα 5 Α, Γ: 400 ευρώ (ετήσιο), 700 ευρώ (διετές)
Θύρα 6 Α, Γ: 400 ευρώ (ετήσιο), 700 ευρώ (διετές)
Θύρα 5 Β: 800 ευρώ (ετήσιο), 1500 ευρώ (διετές)
Θύρα 6 Β: 800 ευρώ (ετήσιο), 1500 ευρώ (διετές)
VVIP: 2000 (ετήσιο)
Θύρα 3: Τα εισιτήρια της Θύρας 3 θα διανεμηθούν από τους Πάνθηρες


Διαρκείας ανέργων θα υπάρχουν εκπτωτικά, μόνο για τη Θύρα 2 με απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη ανανεωμένης κάρτας ανεργίας.

Οι τιμές της περιόδου 2013-14 προϋποθέτουν την ταυτόχρονη αγορά διαρκείας και για την περίοδο 2012-13.

Συνεργασία με Άρη Βούλας
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το σωματείο "Αρης Βούλας". Μία συνεργασία που θα αφορά στην ανταλλαγή ποδοσφαιριστών καθώς και στην ανάπτυξη των ακαδημιών του Αρη Βούλας, οι οποίες πλέον θα λειτουργούν υπό την υψηλή επιστασία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Ο Αρης Βούλας επιλέχθηκε λόγω των κοινών αντιλήψεων της διοίκησής του με αυτές της αντίστοιχης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ γύρω από το ποδόσφαιρο και τον τρόπο λειτουργίας του που αγγίζει επαγγελματικά πρότυπα.

Η έναρξη της συνεργασίας με τον Αρη Βούλας εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του "Πανιώνιου Δικτύου" για την ανεύρεση νέων ταλέντων και αξιοποίησης τους, όπως άλλωστε έχει γίνει και με την Δόξα Βύρωνα. Οι προσπάθειες της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που μελλοντικά θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του συλλόγου, συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κι άλλες -τέτοιου είδους- συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου