ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Καλή χρονιά Ιστορικέ

Μια πολύ δύσκολη χρονιά αρχίζει απόψε το βράδυ με τον Ιστορικό να υποδέχεται τον Αρη. Μια χρονιά με πολλά οικονομικά προβλήματα, αλλά και πολλές ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς "αφεντικά" και "προεδράρες", χωρίς παχιά λόγια και φυσικά χωρίς παχιά πορτοφόλια. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ανταποκριθεί ο Πανιώνιος στις απαιτήσεις των καιρών, να είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ. Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Μόνο έτσι έχουμε σταθεί στα πόδια μας όλα τα προηγούμενα χρονια. Σε όποιον δεν αρέσει η ομάδα να μείνει σπίτι του. Στο γήπεδο φέτος πρέπει να βρίσκονται μόνο όσοι αγαπούν την "κυανέρυθρη" φανέλα. Οι υπόλοιποι από μακριά και αγαπημένοι. Καλή αρχή να έχουμε αδέφια!

Η αποστολή
Έτοιμος για την πρεμιέρα του στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Πανιώνιος κόντρα στον Άρη απόψε (20:30), στη Νέα Σμύρνη. Ο προπονητής του «Ιστορικού», Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την προπόνηση της Κυριακής, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», την οποία αποτελούν 19 παίκτες.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και πλέον ο Πανιώνιος πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν όψει της πρεμιέρας.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλο, Ανέστη, Κουλοχέρη, Ανδράλα, Λαμπρόπουλο, Αυλωνίτη, Κούρντι, Σπυρόπουλο, Κούρο, Ρόβα, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Σάμαρη, Ντούνη, Αραβίδη, Οκόγιε, Κολοβό, Διαμαντάκο, Καμπάνταη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου