ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κουμορτζί: «Ήμασταν άτυχοι»

Στην ατυχία της ομάδας του, που δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στάθηκε ο Μπερνάρντ Κουμορτζί. Ο μέσος του Πανιωνίου ξεκαθάρισε μετά το ματς ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δουλέψουνε σκληρά το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα.

"Προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί για να σκοράρουμε. Ο Ολυμπιακός έκανε μία ευκαιρία και πέτυχε ένα γκολ», τόνισε αρχικά ο μέσος των «κυανέρυθρων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που επιδείξαμε σήμερα».

Βαζ τε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πραγματοποιήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε και αυτό το πληρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, που δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πώς θα αλλάξει η εικόνα μας προς το καλύτερο, αυτό είναι θέμα του προπονητή», είπε αρχικά ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι έτοιμος να ακόμα για να παίξω ένα ολόκληρο 90λεπτο. Θα πρέπει πρώτα να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

2 σχόλια:

  1. An o Volos ekane mono mia eukairia, emeis den kaname kammia (!) Opws kai na exei, kaname logoteres eukairies apo ton Volo, kai dikaia xasame. Min prospathoume na broume dikaiologies kai na rixnoume to ftaiksimo stin kaki mas tyxi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή