ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στα "κυανέρυθρα" ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ

Ο 27άχρονος Δανός αμυντικός χαφ της Αρμίνια Μπίλεφεντ Κάσπερ Ρίσγκαρντ θα είναι παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα δυο χρόνια. Πριν την γερμανική ομάδα αγωνιζόταν στην Ααλμποργκ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της Δανίας.
Εδω τα στατιστικά του

10 σχόλια:

  1. Το έκαναν το θαύμα τους οι φωστήρες του συλλόγου.Πήραν παίκτη απο β Γερμανίας που το βιογραφικό του είναι της Πλάκας.Μέχρι και δανεικός στην ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ(που την κοπανήσαμε 2 φορές) έχει δωθεί.
    Φαντάσου πόσο ενθουσιασμένοι ηταν στην ΜΠΙΛΕΦΕΛΤ που τον ξεφορτωθήκαν απο την 1 χρονιά.
    Άλλος ένας άμπαλος στο ρόστερ της ομάδας.
    Αν δεν αντιδράσει ο Κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ θα μας πάει καρφί στη Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον δεν ειναι δεξι μπακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να βγει κελεπουρι(λεμε τωρα),δεν ξερω αν χρειαζομαστε τετοιο παικτη η καποιον σε θεση που θα κανουν παρτυ οι αντιπαλοιοπως ειμαστε τωρα.Δυσκολα τα πραγματα φετος!Γιαννης Χιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λόγια είναι περιττά ότι και να πούμε ειναι λίγο!! Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά δε το βλέπω! Ο Κιντης μας δουλεύει και ο Τσακιρης θέλει να τη κάνει με ελαφρά.....!!! Μακάρι να βγούμε ψεύτες και να ζητήσουμε και συγνώμη αλλά δε το βλέπω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο προλαλησας φίλος τα είπε όλα .... τουλάχιστον αν δεν γουστάρουνε να ασχοληθούνε ας βάλουνε η ας αφήσουνε την ομάδα με έλληνες παίχτες και όχι με τους συμπαθείς αφρικανούς που πουλάνε μαιμου cd.....και αλήθεια αυτή η ψυχή ο κοιλιάρας που είναι(αριστερό χαφ)....( στον εργοτέλη πριν 3 χρόνια εβγαζε μάτια καθώς τον αγοράσαμε...δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι μας βλεπουμε ,ανησυχουμε και φωναζουμε για τις χοντραδες του ΚΙΝΤΗ.
    Ο Τσακιρης γιατι δυσκολευεται να καταλαβει? Τι συμβαινει? Δεν βλεπει την β' εθν. που ερχεται? Μηπως θελει αλλα απ'αυτα που θελουμε εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο παίκτης αυτός είναι καλός,το κακό όμως είναι πως ήρθε τελευταία στιγμή και πως η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη ελέω ελλιπούς προετοιμασίας και τουλάχιστον 20 δοκιμών παιχτών δίχως περγαμηνές και ποδοσφαιρικό παρελθόν..όντως ο Τσακίρης δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια και προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό είναι αποτέλεσμα της μη αδειοδότησης ανέγερσης του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
    ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας και ως εκ τούτου αυτό που προσδοκούσε και προσδοκά από τον Πανιώνιο είναι το κέρδος και τίποτε άλλο.
    και ας λέει πως έχει ματώσει οικονομικά...κάτι τέτοιο μόνο στη σφαίρα της φαντασίας μπορεί να συμβαίνει,αν λάβουμε υπόψιν τα περίπου 7500000 ευρω που έχει κερδίσει από την πώληση Τζιμπούρ,Μάκου,Τζαβέλλα και Σπυρόπουλου σε 3 χρόνια περίπου.
    Εμείς οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας είμαστε που σκάμε καθημερινά και περιμένουμε επί ματαίω φως στο τούνελ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apostolis να ξερεις οτι πολυς κοσμος πιστευει αυτα που λες για τον τσακιρη.
    Δικο του ειναι το μαγαζι μπορει να του βαλει φωτια και να το καψει.οχι ομως να νομιζει οτι δεν καταλαβαινουμε. Αυτος νομιζει οτι ειμαστε μουτσοι στα καραβια του. ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://iwn1998.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννοείται πως εγώ δεν λέω ότι ο Τσακίρης με την ιδιότητα του επιχειρηματία δικαιούται να κάνει ότι κάνει εις βάρος της ομάδας μας.Απλώς το επισημαίνω για να μην υπάρχουν φίλοι του Ιστορικού που να παραμυθιάζονται από οπαδικές του δηλώσεις και πως έχει βάλει χρήματα στην ομάδα περισσότερα από αυτά που έχει βγάλει από αυτη και σε ρευστό και σε διαφήμιση.
    Ο Πανιώνιος,όπως και κάθε ομάδα για τον φίλαθλο και οπαδό της είναι9 ιδέα και καμία σχέση δεν έχει με το χρήμα.Όποιος ασχολείται με αυτή την ιδέα στα Διοικητικά θα πρέπει να έχει στο νου του την προώθηση αυτής της ιδέας και όχι το πως θα επωφεληθεί οικονομικώς και σε υστεροφημία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή