ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ρεπορταζ Ποπόφ συνέχεια....

Αναζητώντας πληροφορίες για τον Ρόμπερτ Ποπόφ βρήκα ότι στη σεζόν 2009-2010 ΔΕΝ υπάρχει καν στο ρόστερ της Οσερ. Την περίοδο 2008-2009 δεν αγωνίστηκε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ματς του γαλλικού πρωταθλήματος.

Λοιπόν με κλικ πάνω στις σεζόν 2009-2010
2008-2009 μπορείτε να δείτε τα στατιστικά.... Αν δεν μας πιστεύετε...

6 σχόλια:

  1. Μετα και απο τη δημοσιευση του ενδιαφεροντος για αυτον τον απιθανο Ποποφ, που εχει παιξει εννεα παιχνιδια σε τρια χρονια, δεν μπορω να περιμενω τιποτα. Απλα ελπιζω, οτι αυτος ο καραγκιοζης που υπεγραψε το συμβολαιο για τον δανεισμο του Λολο, εβαλε καποια ρητρα για μια πιθανη επιστροφη του παικτη τον Γεναρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λόλο προχθές στο φιλικό με την ρεάλ έβγαλε ματια.Σιγά μην επιστρέψει εδώ μετά από το κάζο που του έκανε ο Τσακίρης.Το συμβόλαιο του Λόλο το καρπώνεται ο Κιντής δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι..ειμαι Μαλακας...πηρα διαρκειας....ενω δεν εχω να πληρωσω τα κοινοχρηστα.....για να βοηθησω το ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΕΕΕ--ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ--ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!!ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΖΗΤΗΣΑ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΩ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!----Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ--ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΆΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΣΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ?ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ--ενας 34σαρης απο Σμυρνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15 γιούρια τα απλά παιχνίδια και 25 τα ντέρμπυ?25 για το φουαντανάμο?μας αναγκαζουν με το τρόπο τους να παρουμε διαρκειας για να εχουν κοσμο οι κερκιδες σε 2 μηνες.Το κακο ειναι οτι θα κραζουμε κ. Κιντη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω θα ειμαι καρφωμενος στο σπορ-φμ, περιμενοντας καρτερικα να βγει ο Μακης και να ανακοινωσει την αποκτηση του Σκοπιανου παικταρα. Ελπιζω να βγουν γρηγορα και οι φανελες με το ονομα του στην μπουτικ, γιατι εχω 60 ευρω και δεν ξερω τι να τα κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'διωξτε τον δραγουμανο'
    ειναι
    η
    μεγαλη
    πληγη
    φετος

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή