ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ηττα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Με ήττα και πολύ κακή εμφάνιση ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το γκολ ο Μπρέσκα.

Δηλώσεις Μίκαελ Στόρε

Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Πανιώνιος και δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό Βόλου σύμφωνα με τον Μίκαελ Στόρε. Ο τεχνικός των Κυανέρυθρων τόνισε ότι ο Ριέρα δεν ήταν έτοιμος. «Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη του. Ξεκινήσαμε καλά, όπως είχαμε προγραμματίσει, όμως μας δημιούργησαν πολλές φάσεις από στημένα. Στο ημίχρονο ήμασταν αισιόδοξοι, αφού δημιουργήσαμε φάσεις για να κερδίσουμε» είπε αρχικά ο Σουηδός τεχνικός.

«Δεχθήκαμε το γκολ, με τον αντίπαλο να βάζει πολλούς παίκτες στην περιοχή μας και στη συνέχεια έπρεπε να κάνουμε εμείς τις φάσεις, όμως δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους και δεν απειλήσαμε αρκετά. Ηταν μία άσχημη μέρα και ένα άσχημα αποτέλεσμα« πρόσθεσε ο Στόρε.

Ο Σουηδός προπονητής σε ερώτηση που δέχθηκε για το που οφείλεται το πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων, είπε: «Σε πολλούς παράγοντες. Θα πρέπει να συνδυάσουμε τη δεξιοτεχνία με την τεχνική. Εχουμε τη δεξιοτεχνία και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τα συνδυάσπουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Οσον αφορά τον Ριέρα και γιατί δεν ξεκίνησε βασικός, απάντησε: «Κοιτάξαμε ποιός είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Βαζ Τε μπορούσε να παίξει για 60 λεπτά, ενώ ο Ριέρα δεν ήταν ακόμα έτοιμος. Στην αρχή είχαμε καλή κίνηση από την πλευρά του Βαζ Τε και πίστευα ότι θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο, όμως αυτό δεν έγινε».

Για το ότι η ομάδα έκανε κυρίως επιθέσεις από τα δεξιά: «Είχαμε πλάνα να παίξουμε από δεξιά και λίγο από το κέντρο. Μετά το ημίχρονο είπαμε να παίξουμε και από αριστερά».

Τέλος, ο τεχνικός του Πανιωνίου απάντησε σε ερώτηση για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ενώ μίλησε και τον Ποπόφ, τον οποίο βλέπει η ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Γνωρίζω ότι συζητάμε με τον παίκτη, δεν ξέρω όμως σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές. Συνεχίζουμε να κοιτάμε παίκτες, όμως αυτό το θέμα είναι εσωτερικό και δεν θα πω ονόματα. Θα δούμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου