ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Να δεις που κάποτε θα μας πουνε και μαλ....

Η ομάδα έχει τον Γιάννη Μανιάτη, τον Μάρκους Γιόνσον, τον Γιάννη Κοντοέ. Τρεις παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Φρεντερίκ Βαρό που αποκτήθηκε ως αριστερό μπακ, είναι δεξιοπόδαρος!!!! Ο Σουλεϊμαν Ομό (που είναι αυτή η ψυχή;) μπορεί να παίξει δεξί μπακ. Και όμως ο κύριος Γιώργος Κιντής έφερε στην Ελλάδα έναν ακόμη δεξιό μπακ. Τον 28άχρονο Ρόμπερτ Ποπόφ ο οποίος δυο χρόνια (2008-'10) στην Οσερ αγωνίστηκε σε 6 ματς (βέβαια έχει 15 συμμετοχές στην Εθνική της FYROM).
Λοιπόν αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή τρια τινά συμβαίνουν: ή είναι προς πώληση ο Μανιάτης (ή ο Γιόνσον ή ο Κοντοές) ή ο κύριος Κιντής κάνει πλάκα ή Κάποιος πιστεύει ότι οι Πανιώνιοι είναι μαλάκες; Διαλέγετε και παίρνετε...

Εδώ το βιογραφικό του Ρόμπερτ Ποπόφ

4 σχόλια:

  1. Ευκολη η επιλογη: ειμαστε μαλακες ή τουλαχιστον ειμαστε σε καλο δρομο για να καταντησουμε τετοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ποπώφ είχε αποχή από την Οσερ 2 χρόνια μάλλον λόγω τραυματισμού το 2008. Και δεν χρειαζόμαστε δεξί μπακ, ... εκτός και αν προορίζουμε τον Ποποφ για αμυντικό χαφ ... ποιος ξέρει.
    Το σίγουρο είναι πάντως ότι η μόνη σταθερά στις μεταγραφικές επιλογές μας είναι ... ο βαρύς τραυαματισμός του ποδοσφαιριστή στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θέση του Π.Γ.Σ.Σ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ στα εκατοστά εικοστά έτη του συλλόγου...η οργή του κόσμου..θα είναι ανελέητη..δεν μπορεί τόσα χρόνια θυσίας -διάρκειάς-άνοδος εισιτηρίων και πολλά άλλα αυτός ο σύλλογος να ΠΙΚΡΑΝΕΙ το ΛΑΟ του..μακαρι Θεε μου να ειχα φραγκα....να ταδεινα ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι αυγουλας , να φερω μερικες καρτελες - να τους σενιαρουμε???
    απο τα χαλασμενα....
    κιντη πουλο


    με αγαπη απο τον
    αυγουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή