ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τέλος καλό, όλα καλά...

Εστω και με τη ψυχή στο στόμα (και τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Εργοτέλη….) καταφέραμε μια αγωνιστική πριν από το τέλος να εξασφαλίσουμε τη παραμονή μας στη Σούπερ Λιγκ. Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στους παίκτες και το προπονητικό τημ που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτιαξαν μια νέα ομάδα, η οποία κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι ο Πανιώνιος μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια χωρίς να σπαταλήσει εκατομμύρια. Μπράβο στη διοίκηση του ερασιτέχνη που πήρε την «καυτή πατάτα» και τα κατάφερε κόντρα σε «θεούς & δαίμονες». Μπράβο και στον κόσμο, τους «Πάνθηρες», τους «Ιωνες» αλλά και τους απλούς ανώνυμους «κυανέρυθρους» που στήριξαν την ομάδα και όλοι μαζί ανακουφισμένοι φύγαμε την Τετάρτη το βράδυ από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στον πάγκο του Πανιωνίου δήλωσε ο Άκης Μάντζιος μετά το 1-1 με τη Skoda Ξάνθη. «Θέλω να παραμείνω στον Πανιώνιο. Θέλω να μιλήσω με τη διοίκηση για να δω πώς θα πορευτούμε και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω», τόνισε αφού συνεχάρη τις δύο ομάδες για την προσπάθεια, ενώ κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία της ομάδας είπε: «Στους τελευταίους τέσσερις μήνες άλλαξαν πολλά στον Πανιώνιο. Ο δεύτερος στόχος, αυτός της παραμονής στην κατηγορία, επετεύχθη, ενώ ο πρώτος ήταν η οικονομική εξυγίανση της ομάδας: «Τα πάντα εξαρτώνται από τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία. Για να πετύχεις τελικά δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλο μπάτζετ», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου