ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χώρισαν Πανιώνιος – Μάντζιος

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανιώνιου αποτελεί ο Απόστολος Μάντζιος όπως κι επίσημα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος μέσω της ιστοσελίδα της ομάδας. Όπως αναφέρει αυτή, πρόκειται για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των κυανέρυθρων με τον Έλληνα τεχνικό του οποίου ο ρόλος στην επίτευξη του στόχου της παραμονής –παρά τα προβλήματα- ήταν καταλυτικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Απόστολο Μάντζιο. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί τον κ. Μάντζιο για την προσφορά του, σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, όπου παρά τα δεκάδες προβλήματα ο βασικός στόχος της ομάδας, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία επετεύχθη. Ευχόμαστε στον Απόστολο Μάντζιο καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Σχόλιο: Θεωρώ λάθος την απομάκρυνση του Ακη Μάντζιου από τον πάγκο του Ιστορικού. Οποιες και αν ήταν οι διαφορές θα έπρεπε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Μάντζιος να μείνει, μαζί με το υπόλοιπο τημ, στη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και ο Πανιώνιος μόνο ενωμ'ένος μπορεί να ξεπεράσει τη κρίση...

2 σχόλια:

  1. Καί ακόμα τραγικότερο λάθος θά είναι άν πάρουν τόν Παντέλη. Θά τρελαθούμε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ?Ο ΜΑΤΖΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΗΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή