ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μπαρτζώκας: «Ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη της κανονικής περιόδου»

Ως την ευκαιρία για να διορθωθούν τα λάθη της κανονικής περιόδου χαρακτήρισε τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και πως οι παίκτες του νίκησαν μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Χαρακτήρισε άσχημο το γεγονός πως θα γίνει το δεύτερο ματς χωρίς κόσμο και έμεινε ικανοποιημένος από το πως κάλυψαν τα κενά των Μπατή και Γιάνκοβιτς οι υπόλοιποι παίκτες.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι play off, με πολύ τακτική και από τις δύο πλευρές. Νικήσαμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έφτασε πανάξια στην τέταρτη θέση και η νίκη αυτή είναι και λίγο θέμα εγωισμού. Αυτά είναι τα ματς των paly off, είναι για να διορθώσεις τα λάθη που έκανες κατά τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αρκεί φυσικά να έχεις χαρακτήρα, όπως είχαμε εμείς. Το μομέντουμ δεν είναι με το μέρος μας, καθώς θ’ αγωνιστούμε σε ένα άδειο γήπεδο με το Ρέθυμνο, μετά τα επεισόδια που έγιναν με τον Παναθηναϊκό.

Είχαμε τον Μπατή και τον Γιάνκοβιτς τραυματίες, δυο βασικά γκαρντ της ομάδας, τα οποία παίρνουν από τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό τους με τα υπόλοιπα παιδιά. Υπάρχει και θέμα, γιατί για πρώτη φορά γίνονται τρία παιχνίδια ανά πέντε ημέρες. Από τα λόγια του Αβραάμ διακρίνω ότι για το Ρέθυμνο τελείωσε η χρονιά. Δεν είναι έτσι, γιατί, αν επαναπαυτείς, δε θα έχεις συνέχεια».

Ο Γιάννης Αθανασούλας συμπλήρωσε πως: «Καλούμασταν να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που μας νίκησε τρείς φορές φέτος, δύο στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μία στο τουρνουά ‘Πέτρος Οικονομάκης’. Το θέμα είναι ότι με τη νίκη μας αυτή αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα για την πέμπτη θέση στην οποία τερματίσαμε. Το δυνατό σημείο του Ρεθύμνου στο παιχνίδι του είναι το ανοιχτό γήπεδο, τα τρίποντα και το επιθετικό ριμπάουντ. Καταφέραμε να τα περιορίσουμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και, έτσι, φτάσαμε στην πρώτη νίκη σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών και πήραμε και μια μικρή εκδίκηση. Είναι, όμως, μία μόνο νίκη και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σειρά μέσα στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου