ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τρίποντο παραμονής

Με τα γκολ του Κούτσι (πέναλτι) και του Κούρντι (εξαιρετικό γκολ μπράβο μικρέ) ο Ιστορικός νίκησε 2-0 το Λεβαδειακό, έφτασε τους 32 βαθμούς και πλέον όσο πιθανό είναι να χασει ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα, άλλο τόσο είναι να μπλέξει σε βαθμολογικές περιπέτεις ο Ιστορικός. Για άλλη μια χρονιά, παρά τα λάθη και τις αστοχίες ο Πανιώνιος τα κατάφερε και κόντρα σε "θεούς & δαίμονες" θα είναι παρών στη σούπερ Λιγκα και του χρόνου.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κουρντι, Σιόβας, Μενδρινός (Κουλουχέρης 91'), Ρόκας, Ρόβας(14' Αντούνιες), Πιερ, Σάμαρης, Κούτσι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 80').

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ: "Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι, ίσως και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Ήταν από αυτά που λέμε τελικός. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στον στόχο που είναι η παραμονή, έχουμε πλέον συγκεντρώσει 32 βαθμούς και είμαστε κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, ήταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια να δώσουμε και θα ψάξουμε το μέγιστο των βαθμών, ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται"

1 σχόλιο:

  1. μακη ομορφοπαιδο.στο παμε πλατεια καλα λες οτι συνεχιζεταιη η καλη παραδοση με τα τμηματα υποδομης με αφορμη τη μεταγραφη γιου στρακοσια σε λατσιο.αληθεια αρχισανε να πουλανε και απο τα τμηματα υποδομης. αληθεια τροφεια πηρανε η μονο εμεις πληρωνουμε στους αλλους.και αν πηρανε ποσα ητανε και που πηγανε. φτανει πια οι πλατες στο ξαπουλημα του ιστορικου.εμεις οι γραφικοι περιμενουμε στοπ στο ξεπουλημα απο το βημα σου και οχι αποδοχη στο ξεπουλημα των παιδιων και κονομησια των διοικουντων δεν μας κανουν τα καλα λογια σταχτη στα ματια μας για τις υποδομες. . . Ευχαριστω για τη φιλοξενεια ΣΟΥ... Και περιμενω απαντηση απο τουςπαιδοεμπορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή