ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Αφού πέτυχε, γιατί να το αλλάξουμε»

Το πετυχημένο φετινό μοντέλο θα πρέπει να ακολουθήσει και στο μέλλον ο Πανιώνιος, όπως δήλωσε ο Στάθης Ρόκας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έφυγαν αξιόλογοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, αλλά έγινε πολύ καλός σχεδιασμός με πολλά νέα παιδιά και αύξηση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα», τόνισε ο 27χρονος μεσοαμυντικός και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που βγήκε αυτή η επιλογή φέτος, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει».

Αναλυτικά, ο Στάθης Ρόκας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την υπόθεση «παραμονή» μετά τη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού: «Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει άγχος για την παραμονή, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε και αν είναι δυνατό να κάνουμε το τρία στα τρία. Έχουμε καλή ομάδα και καλή ψυχολογία».

-τις σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του Πανιωνίου: «Έφυγαν αξιόλογοι παίκτες και μεγάλα ονόματα. Όμως πιστεύω πως έγινε ένας πολύ καλός σχεδιασμός, μπήκαν νέα παιδιά, ήρθαν κάποιοι έμπειροι παίκτες και κάποιοι καλοί ξένοι, αυξήθηκε το ελληνικό στοιχείο και το φιλότιμο, με συνέπεια η ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο και να βαδίζει στο σωστό δρόμο, με αισιοδοξία για το μέλλον».

-τον Πανιώνιο της επόμενης σεζόν: «Από τη στιγμή που βγήκε αυτή η επιλογή φέτος, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μπορούν να αναδειχθούν από τον Πανιώνιο, να βοηθήσουν αγωνιστικά, αλλά και να φέρουν χρήματα στο σύλλογο».

-τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Δεν έχω πρόβλημα όπου κι αν παίξω. Ξεκίνησα ως αριστερό μπακ και στο Θρασύβουλο έγινα αμυντικό χαφ. Ο Σάκης Τσιώλης με βοήθησε όταν συνεργαστήκαμε να μάθω κι άλλες θέσεις».

-τη μάχη του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός βρήκε ομοιογένεια κυρίως στο δεύτερο γύρο, έχει ποιοτικούς κι έμπειρους παίκτες και νομίζω πως στο τέλος δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Είχε μεγαλύτερη σταθερότητα από τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου