ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

«Στο τέλος θα χαμογελάσουμε»

Αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου παρουσιάστηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Αισιοδοξώ παρά τα προβλήματα και πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα χαμογελάσουμε», τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων». «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο και θα χτυπήσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τους κινδύνους από τη χρησιμοποίηση πολλών νέων παικτών: «Υπάρχουν κίνδυνοι αν δεν είναι ήπια η προσαρμογή των νέων παιδιών στις ομάδες. Όταν υπάρχει πίεση και στόχος, υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Αν δεν έπεφτε κανένας, όλοι θα χρησιμοποιούσαν μικρά παιδιά. Η πίεση που υπάρχει μεταφέρεται και στους παίκτες, ειδικά αν είναι νεαροί σε ηλικία. Θα πρέπει πρώτα ο Πανιώνιος να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, για να είναι στη συνέχεια κερδισμένος ο σύλλογος από αυτά. Δεν πρέπει να έχουμε απαίτηση από αυτά τα παιδιά να βοηθάνε άμεσα την ομάδα. Πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν πως αν κάτι δεν πάει καλά, δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά να συνεχίσουν να δουλεύουν».

-τους παίκτες που αναδεικνύονται από την ομάδα: «Υπάρχουν ταλέντα στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα βγουν όλοι στην πορεία, αλλά πιστεύω πως ο Πανιώνιος μπορεί να αποκτήσει έναν κορμό με 6-7 δικά του παιδιά. Θεωρώ πως αργήσαμε πολύ να στραφούμε στους νέους παίκτες. Με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν από την κρίση, παρουσιάζονται ευκαιρίες για όλους. Με πίστη σε αυτό που κάνεις και όρεξη για δουλειάς, όσοι δεν φοβούνται και είναι εργατικοί στο τέλος θα δικαιωθούν».

-την προσπάθεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Αισιοδοξώ, παρά τα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο θα χαμογελάσουμε».

-τις μεταγραφικές ανάγκες του Πανιωνίου: «Θα χρειαστούμε άλλη μία λύση στην επίθεση, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές, αλλά κι έναν παίκτη στο κέντρο».

-τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Την Κυριακή κλείνουμε ένα διάστημα δώδεκα ημερών με τέσσερα δύσκολα παιχνίδια. Υπάρχουν παιχνίδια που έχουν άμεση προτεραιότητα και άλλα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Το Κύπελλο είναι θεσμός που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο, έχει ιστορία σε αυτή τη διοργάνωση και του ταιριάζει. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος και τον έχουμε αντιμετωπίσει. Το θέλουμε το παιχνίδι και θα το χτυπήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης. Όμως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου