ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Με σημαντικές απουσίες στο Ηράκλειο

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιλοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Ρόκας. Ο Σέρβος παίκτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να μην ρισκάρει μεγαλύτερο τραυματισμό του. Ο Αναστασόπουλος έμεινε εκτός λόγω οστικού οιδήματος στον αστράγαλο και πλέον έχει ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι σύντομα και πάλι ετοιμοπόλεμος. Τέλος ο Ρόκας, έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και προς το παρών ακολουθεί θεραπεία. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Κβιρκβέλια, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και ο Κούρντι που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Αντίθετα, ο Σουλεϊμάν Ομο επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό σε αποστολή της ομάδας. Ετσι την αποστολή που συγκρότησε ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος αποτελούν οι: Σιδεράκης, Ανέστης, Πετκάκης, Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσότσαλιτς, Κούρος, Μπούζας, Γκέζος, Σάμαρης, Ομο, Κολοβός, Ντούνης, Γουνδουλάκης, Σταυροθανασσόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Σκέμπρι, Κούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου